Ψάχνεις βοήθεια για τα παιδιά; Αν δεν είναι στη Nannuka, ίσως δεν πρέπει να είναι και στο σπίτι σου!

Την ξέρεις. Είναι η καλύτερη σου φίλη. Ο αξιόπιστος σύμμαχος σου, που αναλαμβάνει να φροντίσει το παιδί, όταν εσύ είσαι στη δουλειά. Είναι η Nannuka, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή σου πριν από έξι μόλις χρόνια και σήμερα έχει γίνει ο πρώτος άνθρωπος που απευθύνεσαι, όταν χρειάζεσαι βοήθεια για το μικρό σου.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ήδη, στην ιστοσελίδα της θα βρεις ειδικούς για τη φύλαξη και εκπαίδευση του παιδιού σου, επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας, όπως για παράδειγμα της γιαγιάς ή του παππού, καθώς και άτομα, τα οποία έχουν την κατάρτιση και γνώση να εργαστούν ως οικιακοί βοηθοί. Βρίσκεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο, γιατί επιλέγεις ανάμεσα σε κορυφαίους, σε επαγγελματίες που, για να βρεθούν στην εφαρμογή, έχουν μακρά προϋπηρεσία, ικανότητα και ταλέντο. Έχουν, δηλαδή, αυτό το κάτι που θέλεις να έχει η φροντίδα του παιδιού σου, για να αισθάνεσαι ασφαλής. Κράτησε την τελευταία λέξη και άσε με να σου εξηγήσω γιατί…

 

 

Babysitter, οικιακοί βοηθοί, υπεύθυνοι φροντίδας ηλικιωμένων. Όλοι “περνούν” από τον ίδιο αυστηρό έλεγχο, πριν βρεθούν στις λίστες της εφαρμογής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και μία θέση στην καρδιά σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το νέο τους motto “Αν δεν είναι στη Nannuka, ίσως δεν πρέπει να είναι και στο σπίτι σου…” μόνο τυχαίο δεν είναι. Άλλωστε, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Και αν με ρωτάς, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Σε σέβονται, σε εκτιμούν και θέλουν να σου προσφέρουν αυτό που αναζητάς στην καλύτερη εκδοχή του. Τι λες να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί;

 

 

Αρχικά, όλοι οι ειδικοί που βρίσκονται στην πλατφόρμα “περνούν” με τεράστια επιτυχία τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, το βιογραφικό τους ελέγχεται αυστηρά μέχρι και την τελευταία τέλεια, προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείς να τους ζητήσεις ένα πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας τους ή το ποινικό τους μητρώο. Στόχος της Nannuka είναι να σου προσφέρει το καλύτερο. Για αυτό, και όσοι είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στην εφαρμογή, γνωρίζουν πλέον ότι πρέπει να είναι επαγγελματίες από το α ως και το ω, για να τα καταφέρουν. Γιατί, μιλάμε για τα άτομα που αναλαμβάνουν να προσέχουν το πιο σημαντικό άτομο της ζωής σου, το παιδί σου.

 

 

Και η αξιολόγηση δεν σταματά εκεί. Tώρα που επέλεξες την κατάλληλη Babysitter ή παιδαγωγό και τώρα θέλεις να τον επιβραβεύσεις ή να αναφέρεις τις αδυναμίες του, για να έχεις και τις υπόλοιπες μαμάδες ενημερωμένες. Στο site, μπορείς να αξιολογήσεις τον επαγγελματισμό και το κλίμα συνεργασίας μαζί του. Εδώ έρχεται μία ακόμη ασφαλιστική “δικλείδα”: στις τρεις αρνητικές αξιολογήσεις, το προφίλ του ειδικού απενεργοποιείται και έτσι δεν μπορεί κανείς να το επιλέξει. Ακόμα μία σημαντική καινοτομία.

 

 

Με εύχρηστο site, φιλικό design, πληθώρα υπηρεσιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, η Nannuka αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία το πρώτο “άτομο” που εμπιστεύεσαι για τη φροντίδα του μικρού σου. Μαζί της αισθάνεσαι σιγουριά.

Πριν σε αφήσω, θέλω να κάνω να σκεφτείς: μήπως τώρα που η σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε ατελώς με έναν πολύ περίεργο τρόπο, είναι η καλύτερη στιγμή να βρεις στην ιστοσελίδα της τον κατάλληλο παιδαγωγό για να επιστρέψει το παιδί σου στο σχολείο τον Σεπτέμβριο με όλες τις γνώσεις που ενδεχομένως “έχασε” τους τελευταίους τρεις μήνες; Μπες στην ιστοσελίδα και επίλεξε ανάμεσα στους top of the top της Nannuka!