ΣΚ στο σπίτι: Οι παιδικές ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση και δεν πρέπει να χάσει το μικρό σου

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: η ιδανική στιγμή για χαλάρωση μικρών και μεγάλων έφθασε. Το μικρό σου ξεχνάει για λίγο τι εστί διάβασμα, ασκήσεις, μελέτη, ανάγνωση και απολαμβάνει όλες αυτές τις ταινίες που παίζουν αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση και μπορείτε να δείτε μαζί αναπαυτικά από τον καναπέ σας. Τι καλύτερο; 

Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού
Παρασκευή 21:00 στο OPEN TV

Ο δρυίδης Πανοραμίξ αποφασίζει να συνταξιοδοτηθεί. Πρέπει λοιπόν να βρει έναν ταλαντούχο νεαρό για διάδοχό του και να του εμπιστευτεί την κρυφή φόρμουλα του μαγικού ζωμού. Η ανά την επικράτεια αναζήτησή του θα συνοδευτεί από τους απαραίτητους Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι πρέπει να τα βάλουν με τον κακόβουλο Διαβολίξ και το σατανικό σχέδιό του να οικειοποιηθεί την πολύτιμη συνταγή.

Τραγούδα! (Sing)
Σάββατο 21:00 στο STAR 

Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού. Μικροί αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν μοντέρνες και κλασικές επιτυχίες με έναν πραγματικά χαρούμενο τρόπο. 

Θαύμα
Σάββατο 21:45 στον ALPHA

Ο Όγκι είναι ένα δεκάχρονο αγόρι, που γεννήθηκε με το πρόσωπο του παραμορφωμένο. Από πολύ μικρός αναγκάστηκε να υποβληθεί σε έναν μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ έκανε κατ’ οίκον διδασκαλία μέχρι τα 10 του, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα του τον συμβούλευσε πως θα πρέπει να ξεκινήσει να πηγαίνει στο σχολείο κανονικά. Κρύβοντας πάντα το πρόσωπό του κάτω από ένα διαστημικό κράνος, ξαφνικά θα πρέπει να το αποκαλύψει μπροστά στα μάτια όλων των παιδιών, με τον φόβο να τον χλευάσουν και να μην γίνει ποτέ αποδεκτός. Ο ερχομός του στο σχολείο θα γίνει μάθημα όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τους συμμαθητές του, αφού όλοι θα καταλάβουν πως κανείς δεν μπορεί να είναι σαν τους άλλους όταν έχει γεννηθεί να ξεχωρίζει.

Σκούμπι Ντου: Ο Θρύλος του Φαντόσαυρου
Κυριακή 12:40 στο STAR

Μια εκδρομή για ξεκούραση σε ένα spa εξελίσσεται σε μια νέα απίστευτη περιπέτεια όταν ο Scooby-Doo και οι φίλοι του ανακαλύπτουν τον τρομερό Φαντόσαυρο, έναν αρχαίο μύθο, που επιστρέφει για να προστατεύσει κρυμμένους θησαυρούς, που βρίσκονται θαμμένοι σε μυστικές εγκαταλελειμμένες σπηλιές…

Συλλαβίζοντας το Όνειρο
Κυριακή 14:00 στο MEGA

Ορφανή από πατέρα και με τη μητέρα της να αδιαφορεί για την πρόοδό της, η 11χρονη Ακίλα προσπαθεί να περνά απαρατήρητη. Η αγάπη της για τις λέξεις τραβά την προσοχή της δασκάλας της, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η μικρή είναι σπάνιο ταλέντο και αποφασίζει να την προωθήσει σε διοργανώσεις διαγωνισμών ορθογραφίας. Αντιμέτωπη με σκληρή εξάσκηση και πολλές δυσκολίες, η μικρή Ακίλα, θα καταφέρει να ενώσει τη γειτονιά της στον αγώνα της για να νικήσει στον Εθνικό διαγωνισμό!

Ψηλά στον Ουρανό (Up)
Κυριακή 21:10 στον ALPHA

Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής µπαλονιών, έρχεται αντιμέτωπος με την καθόλου ευχάριστη προοπτική να πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι όπου έζησε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του. Καθώς μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διεκδικεί το οικόπεδό του, ο ίδιος καλείται τώρα να μπει σε οίκο ευγηρίας. Ο Καρλ όμως, παρά την ηλικία του, δεν είναι ακόμα έτοιμος να παραδώσει τα όπλα. Αντίθετα, το βλέπει ως ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής: να δέσει το σπίτι του με χιλιάδες µπαλόνια και να το μετατρέψει σε ένα αερόστατο, που θα τον ταξιδέψει στα άγρια τοπία της Νότιας Αµερικής. Στην πορεία, όµως, ανακαλύπτει ότι δεν είναι µόνος. Ένας οκτάχρονος λαθρεπιβάτης, που ακούει στο όνομα Ράσελ, έχει παρεισφρήσει μέσα στο αερόστατο για να μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει «περιπέτεια». Κανείς τους φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα εξωτικά τοπία και τα παράξενα πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, αλλά ούτε πως η αδρεναλίνη και η συγκίνηση μπορούν να αφορούν δύο τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες που απέχουν μεταξύ τους… 70 χρόνια.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164