Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ το παιδί σου; 5 διάσημες μαμάδες το τόλμησαν!

Αν βαρέθηκες να “χτυπάς” τατουάζ τον κάθε σύντροφο που περνά από τη ζωή σου και μετά να τρέχεις (για να το σβήσεις), σου έχω μία λύση πιο προσωρινή. Φαίνεται, όμως, ότι πριν προλάβεις να το βαρεθείς εσύ, ήδη μερικές πασίγνωστες μαμάδες το έχουν κάνει.

Σου λέει η μαμά, εκ του Hollywood προερχόμενη, πόσο ακόμα να βάφεις το σώμα σου με τα ονόματα των αγαπημένων σου, άγνωστες λέξεις στα Ινδιάνικα, στα Αραβικά και στα Κινέζικα; Βέβαια, και οι ίδιες το έμαθαν στην πράξη, αφού συνειδητοποίησαν ότι δε θα τους μείνει δέρμα πάνω τους (με το συνεχόμενο γράψε – σβήσε). Έτσι, αποφάσισαν να περάσουν σε μία πιο σταθερή αξία της ζωής τους, όπως τα παιδιά τους.

Το νέο trend είναι οι celebrities να “χτυπούν” με μελάνι στο σώμα τους τα ονόματα των παιδιών τους. Επειδή, όμως, θέλουν να δείξουν ότι είναι δημιουργικοί, φυσικά και δε σταματούν απλά στο όνομα του μικρού τους παιδιού. Έτσι, ψάχνουν στην τσάντα και στα ντουλάπια του παιδικού δωματίου, προκειμένου να βρουν την πρώτη του ζωγραφιά. Όχι βέβαια, για να θαυμάσουν την καλλιτεχνική φύση του παιδιού τους, αλλά για να την αντιγράψουν πάνω στο σώμα τους. Και, επειδή η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στο (άκρως λαμπερό) Hollywood, μερικές μαμάδες “χτυπούν” μουτζούρες τους από το νηπιαγωγείο, σκίτσα, αλλά και παιδικά σύμβολα που υποδηλώνουν γαλήνη και ηρεμία.

Angelina Jolie

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) στις

Πρώτη (και σε αυτό το trend) “έσυρε” το χορό η Angelina Jolie. Άλλωστε, είναι η καλύτερη πελάτισσα των τατουατζίδικων. Αυτό το ξέρει όλη η Αμερική. Αν παρατηρήσεις πολύ καλά το αριστερό της χέρι, στον ώμο της θα βρεις ένα ιδιότυπο και άκρως πρωτότυπο τατουάζ. Είναι οι γεωγραφικές συντεταγμένες των χωρών που γεννήθηκαν τα παιδιά της, όπως, παραδείγματος χάρη η Αιθιοπία και η Γαλλία.

Heidi Klum

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Τέσσερα αστέρια στο δεξί της χέρι συμβολίζουν τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τον πρώην άντρα της, Seal. Γνωστός μουσικοσυνθέτης και στιχουργός. Πρόσεξε πολύ καλά το χέρι της στο παραπάνω βίντεο.

Drew Barrymore

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις


H ηθοποιός και Beauty Addicted, Drew, είχε “χτυπήσει” τατουάζ τον πρώην άντρα της. Μετά το χωρισμό τους, στη θέση του έγραψε τα δύο ονόματα των παιδιών της.

Adele

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele Adkins (@adele_fans_nl) στις


Αν νόμιζες ότι το Α πίσω από το αυτί της σημαίνει Adele, τότε κάνεις λάθος. Το μικρό αυτό Α είναι αφιερωμένο στο γιο της, Angelo. Μάλιστα, αν είσαι πιο παρατηρητική, θα έχεις ήδη δει τη λέξη Paradise, που εκφράζει το αίσθημα πληρότητας που νιώθει ως μαμά.

Jessica Biel

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις


Η Mrs. Timberlake είναι το πιο cool τυπάκι που θα συναντήσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκη. (Πολύ) χαμηλά στην πλάτη της, θα δεις τα ζώδια και τον ωροσκόπο του μονάκριβου γιου της. Γιατί, δε θέλω να ξεχνάς ότι πιστεύει πολύ στην αστρολογία.

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Read More

And More