Στον ΑΒ Βασιλόπουλο σπας αυγά με «χαμόγελο» και… κερδίζεις!

Η περιήγηση στους διαδρόμους του super market κάθε Σάββατο είναι  καθιερωμένη εδώ και χρόνια. Αποκλειστικά και μόνο στο ΑΒ Βασιλόπουλος και μάλιστα της παλιάς μου γειτονιάς, γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Εγώ ακολουθώ συγκεκριμένη διαδρομή, σχεδόν ευλαβικά, ξεκινώντας πάντα από τα μπισκότα-σοκολάτες και συνεχίζοντας στα απορρυπαντικά. Απρόβλεπτο μεν, αλλά δεν έχουν όλα σε αυτή τη ζωή λογική. Στον πάγκο με τα τυριά συναντιόμαστε με τον αγαπημένο μου (είναι η δική του αδυναμία), για να καταλήξουμε στο ταμείο με όλα τα απαραίτητα και μη. Πώς να αντισταθείς άλλωστε στην ποιότητα και την τεράστια ποικιλία; Δύσκολο.  

Οφείλω να σταθώ στην εξυπηρέτηση που είναι, εκτός από επαγγελματική, φιλική και οικεία. Αστειεύομαι, μοιράζομαι, συμβουλεύομαι και εμπιστεύομαι το προσωπικό, σαν να συναντώ φίλους που είναι πάντα ευδιάθετοι και πρόθυμοι.

Και τώρα πλησιάζει το Πάσχα. Νέο “project”, που σημαίνει ότι ετοιμάζουμε τη λίστα για το παραδοσιακό τραπέζι. Δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ αλλά είμαι εξαιρετική μαγείρισσα και συνηθίζω να «πειράζω» τις συνταγές της μαμάς μου, με ανατρεπτικά υλικά που βρίσκω στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ακόμη και τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα.

Υπάρχει επίσης μια λεπτομέρεια εξίσου «εκκεντρική» θα μπορούσα να πω. Στο κέντρο του τραπεζιού, για 8η συνεχή χρονιά, θα βρίσκεται το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ που είναι για καλό σκοπό. Το πρώτο από τα επιδόρπια, η μικρή έκπληξη για τα μικρά μας, η πιο λαχταριστή και ο λόγος για να μην αφήσουν ίχνος στο πιάτο τους, προκειμένου να απολαύσουν το σοκολατένιο αβγό. 

Φέτος, τις ζωγραφιές πάνω στα αβγά έχουν δημιουργήσει παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και  με τα έσοδα στηρίζεται  το τεράστιο έργο του.  Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, συνεισφέρεις 0,30 λεπτά στο έργο του οργανισμού και η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σειρά της διπλασιάζει το συνολικό ποσό. Θα τα βρεις σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και στο ΑΒ Eshop σε δύο μεγέθη (150gr και 220 gr), σε δύο διαφορετικά σχέδια για κάθε μέγεθος και σε απίστευτη τιμή (λιγότερο από 4 και 5 ευρώ αντίστοιχα).

Σπάσε αβγά και κέρδισε

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, και αφού είμαι σίγουρη ότι και στο δικό σου φετινό γιορτινό τραπέζι θα βρίσκεται ένα τουλάχιστον αβγό, θέλω να μάθεις τα πάντα για τον διαγωνισμό της ΑΒ Βασιλόπουλος «Σπάσε αβγά και κέρδισε». Με αγορές άνω των 50 ευρώ, από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως και την Κυριακή 5 Μάϊου μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα από 25.000 δώρα που περιλαμβάνουν:

  • 17.000 δωρεάν προϊόντα
  • 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας 6 ευρώ
  • επιταγές έκπτωσης 3 ευρώ σε πόντους ab plus
  • 50 επιταγές έκπτωσης των 200 ευρώ σε πόντους ab plus

Πιο συγκεκριμένα:

  • Περισσότεροι από 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν 50 πόντους στην ΑΒ Plus κάρτα και ταυτόχρονα θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού.
  • 30 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας
  • 1 τυχερός θα κερδίσει τα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ!

Μη μου πεις ότι δεν είναι όλα τέλεια!

Και κάτι ακόμη:

Δώρα κερδίζουν και όσοι συμμετέχουν στο πασχαλινό παιχνίδι μέσα από την εφαρμογή ΑΒ App, ab.gr, AB Kiosks στην ενότητα των παιχνιδιών.

Όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι θα τις βρεις εδώ.  

Φέτος το Πάσχα, λοιπόν, θα ψωνίσεις τα πάντα για το πασχαλινό τραπέζι από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχουν δυνατές πασχαλινές προσφορές και χαρίζουν επιταγές των 3€ και 6€ με αγορές επιλεγμένων προϊόντων, όπως αρνί, κατσίκι, ελαιόλαδο, φρέσκα ψάρια, κατεψυγμένα είδη, σοκολατοειδή, ψησταριά με κάρβουνο, μπίρες και κρασιά.

Θα συνεχίσεις να πηγαίνει όμως και μετά το Πάσχα, γιατί εκεί θα βρεις 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης με μείωση τιμών –τα 1.000 από αυτά με εγγύηση χαμηλής τιμής– και, φυσικά, μεγάλη ποικιλία όπως πουθενά αλλού.