Θερινό σινεμά: Οι παιδικές ταινίες που παίζουν τώρα και αυτές που έρχονται σύντομα

Τα θερινά σινεμά άνοιξαν ξανά. Για να κάνουν τα βράδια σου πιο κινηματογραφικά, πιο ονειρεμένα και πιο καλοκαιρινά. Άλλωστε, εσύ και το παιδί σου αγαπάτε το βουτυράτο ποπ – κορν και τις ιστορίες που ξεδιπλώνονται πάνω σε λευκό πανί και υπό το φως του φεγγαριού. Ποιες παιδικές ταινίες παίζουν τώρα στα θερινά σινεμά και ποιες έρχονται σύντομα; Για ρίξε μία ματιά και διάλεξε πού θα κλείσετε εισιτήριο!

Ονειρομπελάδες
Η ήσυχη ζωή της 12χρονης Μίνας αναστατώνεται, όταν εμφανίζεται η θετή αδελφή της Τζένη. Η Τζένη είναι ενοχλητική και η Μίνα θέλει να την ξεφορτωθεί! Μία νύχτα, η Μίνα συναντά τους δημιουργούς ονείρων και ανακαλύπτει ότι μπορεί να αλλάξει την Τζένη μέσα από τα όνειρα της. Αλλά αυτή η απόφαση έχει απρόσμενες επιπτώσεις. Οπότε, η Μίνα πρέπει να σώσει την Τζένη και την ίδια της την οικογένεια. Ένα σύγχρονο παραμύθι κινουμένων σχεδίων για τις περιπέτειες της νεαρής 12χρονης Μίνας με την καινούρια της οικογένεια. Μία ευφάνταστη ταινία για όλη την οικογένεια που αποκαλύπτει τον μαγικό κόσμο των ονείρων. 

Tom & Jerry
Το θρυλικό δίδυμο, οι αιώνιοι αντίπαλοι, οι διαχρονικοί Τομ και Τζέρι των Χάνα και Μπαρμπέρα επιστρέφουν με μία θεαματική μείξη κλασικού κινούμενου σχεδίου με live action, σε νέες περιπέτειες που εκτυλίσσονται στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Αυτή τη φορά, οι δύο ξεκαρδιστικοί ήρωες έρχονται στο προσκήνιο με μία ταινία που θα τους αναγκάσει να κάνουν το αδιανόητο: να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση!

Cruella
Η Emma Stone μεταμορφώνεται σε Punk Fashionista και αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον πιο θρυλικό κακό ήρωα στην ιστορία της Disney. H ταινία έχει ήδη κυκλοφορήσει και εμείς ψάχνουμε ημερομηνία για την απολαύσουμε. Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, όμως; Πάρε μία ιδέα από την υπόθεση… Η Κρουέλα, η οποία ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock, είναι μία ταλαντούχα νέα που ονομάζεται Estrella, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Κάνει παρέα με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για αταξίες και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου.

Minions: The Rise Of Gru
Το ρολόι κυλάει αντίστροφα, ο χρόνος γυρίζει πίσω και χωρίς καν να το καταλάβουμε βρισκόμαστε 12 χρόνια πριν. Εκεί, τα μικροσκοπικά – και τόσο αξιολάτρευτα – minions συνεργάζονται με ένα πραγματικά νέο Gru, το οποίο δεν γνωρίζουν και ιδιαίτερα. Η περιπέτεια συναντά το έξυπνο χιούμορ και η Universal Pictures μας κλείνει το πιο παιχνιδιάρικο ραντεβού σε πολύ λίγες μέρες!

Σταχτοπούτα
Το κλασικό παραμύθι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και γνωρίζουν μικροί και μεγάλοι επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα φρέσκο cast, το οποίο θα αγαπήσουν τα παιδιά. Η Camila Cabello μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Σταχτοπούτα του 2021, δίνει τη φωνή της σε αρκετά τραγούδια του επίσημου Soundtrack και προσπαθεί να γλιτώσει από την όχι και τόσο καλή μητριά της, Idina Menzel. Όλα αυτά στην “καρδιά” του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Read More

And More