Το Lion King επιστρέφει σε νέα live action παραγωγή και μπορείς να δεις το trailer ΕΔΩ!

Το Lion King επιστρέφει σε νέα live action παραγωγή και μπορείς να δεις το trailer ΕΔΩ! | tlife.gr

Millennial μαμάδες ενωθείτε! Το αγαπημένο μας παιδικό animation, εκείνο που μας έκανε να δακρύσουμε πρώτη φορά σε μια κινηματογραφική αίθουσα, αυτό που “λιώσαμε” στο VHS μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν και που μας έκανε τόσα σημαντικά μαθήματα γύρω από την φιλία, την ανάληψη ευθυνών και την οικογένεια, κάνει το reboot του και έρχεται επιτέλους η στιγμή που θα γίνει αγαπημένη ταινία των μικρών μας! Φυσικά και αναφέρομαι στο Lion King, τον βασιλιά των παιδικών ταινιών, που εδώ και έναν χρόνο προετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει απολύτως ανανεωμένο και σε live action εκδοχή μέσα στην επόμενη χρονιά! Αυτό σημαίνει πως ο μικρός Simba επιστρέφει σε ρεαλιστική απεικόνιση, μαζί με τους “κολλητούς” και συνοδοιπόρους του, Pumbaa και Timon!

Το πρώτο επίσημο trailer της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του Lion King από την Disney κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες πριν και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τεράστιο hype, μιας και οι νοσταλγοί της πρώτης ταινίας του 1994 δεν μπορούν να συγκρατήσουν την συγκίνησή τους (ναι, είμαι μία από αυτούς)! Το σίγουρα, όμως, είναι πως δεν θα μείνει κανένας μπόμπιρας ανεπηρέαστος από την καινούρια live action παραγωγή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του ’19!

Όσο για τις φωνές που θα “ντύσουν” την ταινία, τον κεντρικό ρόλο του Simba έχει αναλάβει ο νεαρός Donald Glover, ενώ τους φίλους του Pumbaa και Timon θα ενσαρκώσουν οι Seth Rogen και Billy Eichner αντίστοιχα. Η έκπληξη είναι πως ο θρυλικός James Earl Jones επιστρέφει μετά από 25 χρόνια στον ίδιο ρόλο του Βασιλιά Mufasa, ενώ το voice cast ολοκληρώνεται από την Beyonce στον ρόλο της Nala!

Δες παρακάτω το trailer και προσπάθησε να μην… ανατριχιάσεις! Σε προκαλώ…

READ more