Χαρίστε χαμόγελα με τη Barbie!

Όλοι αναζητούμε το καλύτερο δώρο, αυτό που θα εντυπωσιάσει και θα ενθουσιάσει το κορίτσι.

Σας προτείνουμε δώρα με την υπογραφή της Barbie, ποιοτικά και προσιτά που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, σε κάθε ηλικία και σε κάθε κορίτσι που θέλει να νιώθει μοναδικό.

Για το κορίτσι που λατρεύει τη μόδα και θέλει να γίνει η Fashionista του σχολείου και να εντυπωσιάσει τις φίλες της προτείνουμε δώρα από τη νέα πλούσια συλλογή ρούχων της Barbie.

Από κομψά φορεματάκια και μπλουζάκια μέχρι trendy φόρμες και φανταχτερά μπουφάν, για μια εγγυημένη εντυπωσιακή έξοδο στη καθημερινότητα αλλά και στις γιορτές.

Αναπόσπαστο σε κάθε συνολάκι τα υποδήματα Barbie, από παπούτσια μπαλαρίνες που λαμπιρίζουν και μπότακια με φανταχτερά σχέδια μέχρι άνετα αθλητικά και χνουδωτές παντόφλες.

Για το κορίτσι που αναζητάει ονειρεμένα αξεσουάρ , προτάσεις για φανταστικά σετ σκουφάκια, γάντια και κασκόλ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων καθώς και τσαντάκια μόδας και εντυπωσιακές ομπρέλες για κάθε βόλτα παντώς καιρού, ιδανικά για κάθε περίπτωση.

Για το κορίτσι που θέλει να νιώσει σαν ονειρεμένη πριγκίπισσα στο δικό της κάστρο, λευκά είδη Barbie για να στολίσει το κρεβάτι της, πιζάμες και εσώρουχα που κάνουν τον ύπνο παραμυθένιο, μπουρνούζια και πετσέτες σε φανταχτερά χρώματα και βιβλία Barbie που την ταξιδεύουν σε μοναδικές περιπέτειες.

– Για κάθε Barbie κορίτσι που θέλει να χαρεί, βόλτες με το πατίνι, παιχνίδια με τη μπάλα boing boing, διασκέδαση με το λάπτοπ και φωτογραφική μηχανή για να κρατήσει τις παιδικές αναμνήσεις ζωντανές.

Read More

And More