Χριστούγεννα στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen με πολύ παιχνίδι!

Ταξίδεψε τώρα με το μικρό σου στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο κόσμο και ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων!
Κάντε τις Χριστουγεννιατικές αγορές σας, στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά ταξιδεύοντας στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!
Με επίκεντρο το μεγάλο φωτισμένο δέντρο, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενισχύεται με δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το εκπτωτικό χωριό για τους επισκέπτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
Επισκεφτείτε το μαγικό εργαστήρι του Άη Βασίλη. Εκεί περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες ο Άγιος Βασίλης, η Κυρία Άγιου Βασίλη και τα ξωτικά, για να φωτογραφηθούν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, γλυκά και φυσικά για να παίξουν!
Έχει ακόμα και… χιόνια!

Το εκπτωτικό χωριό για αυτά τα Χριστούγεννα φύλαξε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη στους επισκέπτες του! Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα που έχετε δει ποτέ σας περιμένει σε έναν από τους πανέμορφα στολισμένους δρόμους του κέντρου! Ελάτε στο πιο όμορφο και χιονισμένο Snow Globe, μπείτε μέσα, απολαύστε το χιόνι που πέφτει, χαμογελάστε, φωτογραφηθείτε δωρεάν.
Όσοι τυχεροί φωτογραφηθούν στη χιονόμπαλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα ολοκαίνουριο εκτυπωτή που έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν μια εξαιρετική συσκευή για εκτύπωση και φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας.
Και οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ … γιατί τα Χριστούγεννα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι Χριστούγεννα όπως τα θες!
Ώρες Λειτουργίας Δραστηριοτήτων :
Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα: Καθημερινά 11.00-15.00 & 16.00-20.00, εκτός Κυριακής και Αργιών.
Εργαστήριο του Άγιου Βασίλη: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 11.00 – 19.00, αλλά και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και καθημερινά από 27 έως 31 Δεκεμβρίου.

Read More

And More