10 star σου αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο έχουν αποκτήσει τα εντυπωσιακά σώματά τους

Τις βλέπεις σε περιοδικά και εξώφυλλα, τις ακολουθείς στα social media, ακούς γι’ αυτές όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου. Αναπόφευκτα λοιπόν θα έχεις δει και πόσο ωραία και γυμνασμένα σώματα έχουν. Σώματα που ίσως να θες κι εσύ να αποκτήσεις. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει εν μια νυκτί αλλά μπορείς να ξεκινήσεις μαθαίνοντας τι είδους γυμναστική επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη και να δεις ποια θα σου ταίριαζε κι εσένα.

Kim Kardashian-West: Βάρη


Μπορεί να την θαυμάζεις, μπορεί και όχι, δεν μπορείς όμως να αρνηθείς ότι η σιλουέτα της που θυμίζει εκείνη της κλεψύδρας, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Η ριάλιτι σταρ και μητέρα τεσσάρων παιδιών είναι εξαιρετικά αφοσιωμένη στην ρουτίνα που ακολουθεί και γυμνάζεται 5-6 φορές την εβδομάδα, ξυπνώντας από τις 6 το πρωί. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το σημείο τους σώματός της που της αρέσει πιο πολύ να γυμνάζει, είναι οι γλουτοί της, για τους οποίους για να τους διατηρεί σφιχτούς και στο ύψος τους σηκώνει βάρη με μπάρα, ενώ κάνει και καθίσματα σηκώνοντας παράλληλα βαριά βάρη.

Jennifer Lopez: HIIT

Μπορεί να έκλεισε αισίως τα 49, αλλά η Πορτορικάνα τραγουδίστρια και μητέρα διδύμων, έχει τους πιο ωραίους κοιλιακούς στο Χόλιγουντ, οι οποίοι παραμένουν και σήμερα όσο εντυπωσιακοί ήταν και το 2001 που τους πρωτοθαύμασες. Για να τους πετύχει επιλέγει την λεγόμενη HIIT γυμναστική, η οποία αποτελείται από σανίδες, ασκήσεις για κοιλιακούς, βάρη και το λεγόμενο “περπάτημα του πλατύποδα”, το οποίο συμβάλει στην διατήρηση των εντυπωσιακών γλουτών της. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως η Lopez δεν παραλείπει ποτέ να γυμναστεί, μάλιστα είναι το πρώτο πράγμα που κάνει νωρίς το πρωί για να μην το αμελήσει λόγω του φορτωμένου της προγράμματος.

Kate Midletton: Κολύμπι, Τέννις

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι αφοσιωμένη στον υγιεινό τρόπο ζωής και πολύ συχνά γυμνάζεται με την αδερφή της, Πίπα, η οποία είναι ακόμα πιο παθιασμένη με την γυμναστική. Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας λέγεται πως είναι μεγάλη φαν της σανίδας, την οποία μπορεί και κρατά για 45 δευτερόλεπτα και για δέκα συνεχόμενες επαναλήψεις. Αυτό όμως, που αγαπά ακόμα περισσότερο είναι τα σπορ, με το κολύμπι, το τένις και την κωπηλασία να είναι τα αγαπημένα της.

Meghan Markle: Πιλάτες, Γιόγκα και Τρέξιμο

Η Markle είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής από πολύ μικρή. Το τρέξιμο και η γιόγκα ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας της, ενώ έχει δηλώσει πως οι πιλάτες είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για το σώμα σου.

Jennifer Aniston: Γιόγκα, Battle Ropes

 

Η διάσημη ηθοποιός δεν κρύβει την αγάπη της για την γιόγκα, αλλά δεν διστάζει να κάνει και πιο σκληρά πράγματα στο γυμναστήριο. Ένα από αυτά είναι τα battle ropes, που είναι μεγάλα και βαριά σκοινιά τα οποία βοηθούν πολύ στο να γυμνάσει το πάνω μέρος του σώματός σου και κυρίως τους ώμους και τα χέρια.

Lady Gaga: Bikram Yoga, Hot Power Yoga, TRX

Όσο γεμάτο πρόγραμμα κι αν έχει, η κάτοχος και Όσκαρ πλέον, βρίσκει χρόνο για να γυμναστεί, τουλάχιστον 25 λεπτά, 5 φορές την εβδομάδα. Η Gaga αγαπάει χρόνια την yoga και τον τελευταίο καιρό κάνει TRX που γυμνάζει όλο το σώμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις κοιλιακών που κάνει.

Jessica Alba: Hot Yoga

Η ηθοποιός και CEO της εταιρείας Honest, ξυπνά κάθε μέρα στις 5:15 και κάνει hot yoga. Όπως λέει και ίδια, αυτό την κάνει να αισθάνεται καλά και της δίνει ενέργεια για να συνεχίσει την μέρα της. Εκτός από την hot yoga όμως, κάνει και ασκήσεις με βάρη, καθίσματα και αερόβια γυμναστική.

Maria Menounos: Pilates, Ποδήλατο, Πολεμικές Τέχνες

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος, έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν χρειάστηκε να χάσει 18 κιλά. Η Menounos φροντίζει να μην βαριέται την γυμναστική και γι’ αυτό αλλάζει συχνά το είδος της γυμναστικής που κάνει. Από τα αγαπημένα της είναι οι pilates και οι πολεμικες τέχνες, ενώ της αρέσει πολύ και το ποδήλατο αλλά και το περπάτημα και φροντίζει να μετρά με μια εφαρμογή στο κινητό της, πόσα βήματα κάνει καθημερινά.

Margot Robbie: Boxing, Pilates, Μπαλέτο

Για να ετοιμαστεί για τον ρόλο της ως Τόνια Χάρντινγκ, μια από τις πιο ταλαντούχες αλλά και αμφιλεγόμενες φιγούρες του καλλιτεχνικού πατινάζ, η Robbie έπρεπε να γυμνάζεται 5 μέρες την εβδομάδα από 4 ώρες κάθε φορά. Αρχίκα είχε επικεντρωθεί στο να τονώσει τα πόδια της, αλλά η πραγματική Τόνια Χάρντινγκ την συμβούλευσε να δώσει προτεραιότητα στον κορμό της και έκτοτε η Αυστραλή ηθοποιός κάνει 100 καθίσματα καθημερινά. Αυτός όμως δεν είναι ο πρώτος ρόλος για τον οποίο χρειάστηκε να γυμναστεί σκληρά. Πριν υποδυθεί την Harley Quinn, σχεδόν ζούσε στο γυμναστήριο. Για την ακρίβεια έκανε boxing, pilates, αερόβια γυμναστική με σκοινάκι και ασκήσεις εμπνευσμένες από το μπαλέτο.

Britney Spears: Yoga

Η πριγκίπισσα της ποπ έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ ζηλευτό κορμί, με τους κοιλιακούς της να κλέβουν την παράσταση. Αγαπημένη της γυμναστική είναι η yoga και δεν παραλείπει να κάνει δυο ώρες καθημερινά ακόμα και στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όταν βρίσκεται σε περιοδεία. Με την yoga αποκτάς ευλυγισία, αναπνέεις καλύτερα, είσαι πιο συγκεντρωμένη και έχεις καλύτερη ισορροπία.

Read More

And More