10 τρόποι για να χάσεις κιλά χωρίς γυμναστική και δίαιτα!

Μπορείς να χάσεις κιλά κι ας μην είσαι το πιο πειθαρχημένο άτομο στον πλανήτη! Γιατί πολύ απλά υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι από το να ιδρώνεις στο γυμναστήριο και να λιμοκτονείς από την πείνα. Ακολούθησε αυτά τα tricks και θα αδυνατίσεις χωρίς να χρειαστεί να γυμναστείς ή να κάνεις δίαιτα…

1. Ξεκίνα το γεύμα σου με ένα ποτήρι νερό: Σε κρατά ενυδατωμένη και νιώθεις πιο χορτάτη.

2. Κάνε έξυπνες επιλογές σε κάθε γεύμα σου: Διάλεξε ξύδι από dressing στη σαλάτα σου. Προτίμησε φρέσκα φρούτα από αποξηραμένα. Όλα αυτά σε σώζουν από περιττές θερμίδες.

3. Φάε μαύρη σοκολάτα για επιδόρπιο: Μπορεί να μην σε ικανοποιεί τόσο αλλά με τον καιρό θα τη συνηθίσεις και θα την αγαπήσεις με τόσες θερμίδες που θα γλιτώνεις!

4. Πρόσεξε τις μερίδες σου: Αν θες να χάσεις κιλά, πρόσεχε τότε οι μερίδες σου να είναι σωστές. Χρησιμοποίησε μικρά πιάτα και κρύψε ό,τι περισσεύει για να μην μπαίνεις στον πειρασμό να το τρως μετά!


5. Κινήσου περισσότερο:
Ακόμα κι αν δεν μπορείς/θες να αφιερώνεις χρόνο στη γυμναστική σου, μπορείς να καις θερμίδες με το να περπατάς περισσότερο.

6. Μην πίνεις τις θερμίδες σου: Όλες αυτές οι περιττές θερμίδες από τα αναψυκτικά, το αλκοόλ κτλ. δεν σου χρειάζονται πραγματικά! Προτίμησε φυσικούς χυμούς από φρούτα ή πράσινο τσάι που είναι και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά!

7. Μη μένεις νηστική για ώρες: Το να λιμοκτονείς όλη μέρα θα καταστρέψει τη δίαιτά σου και θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου! Μικρά και συχνά γεύματα είναι η λύση.

8. Επίλεξε τρόφιμα υψηλά σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες: Ειδικά για σνακ, προτίμησε τέτοιου είδους τρόφιμα που σε χορταίνουν και έχουν και λίγες θερμίδες.

9. Φάε νωρίς ένα ελαφρύ βραδινό: Προσπάθησε το βραδινό σου να είναι 2-3 ώρες πριν κοιμηθείς και να αποτελεί το 25% των ημερήσιων θερμίδων σου.

10. Κοιμήσου παραπάνω: Η έλλειψη ύπνου και ενέργειας σε κάνει να πεινάς όλη μέρα. Για αυτό προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 7-9 ώρες.

Read More

And More