Playlist! 10 τραγούδια για να δώσεις ρυθμό στην προπόνηση σου

Το καλοκαίρι πλησιάζει ή μάλλον… έφθασε! Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί της συμπαρασύρει και τη διάθεση μας. Να βγούμε έξω, να πάρουμε μία ανάσα (με προσοχή και ασφάλεια) και φυσικά να γυμναστούμε. Να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να επιταχύνουμε, να επιβραδύνουμε, να κάνουμε μερικές διατάσεις, push-ups, κοιλιακούς και πάλι από την αρχή. Όχι μόνοι μας! Παρέα με τα κατάλληλα τραγούδια, εκείνα που θα ανεβάσουν τη διάθεση μας και θα φέρουν το #BikiniBody ένα βήμα πιο γρήγορα. Πάρε έμπνευση για την Playlist σου!

One – Swedish House Mafia & Pharell
Βλέπεις τους δημιουργούς και ξέρεις πολύ καλά ότι πρόκειται να χορέψεις. Και, άρα να κάψεις θερμίδες θες δε θες. Ασυναίσθητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το σώμα σου ελεύθερο. Για τα υπόλοιπα, φροντίζει αυτή η dance συνεργασία. Pump Up The Volume!

911 – Lady Gaga
Η Lady τραγουδάει για την γραμμή έκτακτης ανάγκης στην Αμερική και μόνο μία Gaga θα μπορούσε να τον κάνει με αυτό τον πανέξυπνο και χορευτικό τρόπο. Μην ξεχάσεις να το προσθέσεις στην Playlist σου!

Blinding Lights – The Weeknd
Μπορεί να το αφαίρεσες για ένα μικρό διάστημα, όμως, φίλη μου δεν νοείται Workout Playlist χωρίς αυτό το τραγούδι! Άσε που δεν θα το ακούσεις μόνο μία φορά. Replay. Και κάπως έτσι 8 λεπτά αρκούν για να αποχωριστείς 100 περίπου θερμίδες. Δυνάμωσε το! 

Your Love (9 AM) – Topic
Ένα κλασικό καλοκαιρινό beat “φορά” τη σύγχρονη εκδοχή του και εσύ βρήκες τι θα κάνεις τα επόμενα 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Kiss Me More – Doja Cat & SZA
Δύο φρέσκα, και πολλά υποσχόμενα κορίτσια, συνεργάζονται σε pop μονοπάτια που ομολογουμένως τους πάνε τόσο πολύ! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις “Play!”

Light It Up – Ελένη Φουρέιρα
Η δική μας Ελένη Φουρέιρα, το κορίτσι “Fuego”, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή! Μαζί της φέρνει τα απαραίτητα disco vibes της προπόνησης σου.

Prisoner – Miley Cyrus & Dua Lipa
Δύο εκκεντρικά κορίτσια που θαυμάζεις για τη φωνή και το ταλέντο τους συνεργάζονται σε ένα ντουέτο που θα σε απελευθερώσει και ξαφνικά θα κάνει την προπόνηση σου καλύτερη από ποτέ!

Levitating – Dua Lipa
Ναι, την αγαπάμε. Την Dua, αλλά και τα 80s vibes που φέρνει στα αυτάκια σου αυτό το ανατρεπτικό τραγούδι – που τελευταία ακούς όλο και πιο συχνά.

Children – Fedez
Ο σύζυγος της Chiara Ferragni εκτός ένα από τα coolest άτομα που θα βρεις στο Instagram αυτή τη στιγμή κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα από τα καλύτερα τραγούδια της καριέρας του. Press Play!

The Business – Tiesto
Ο DJ, του οποίου οι μουσικές έχουν συντροφεύσει αμέτρητα #nightouts (προ Κορονοϊού) εισβάλλει με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο και στην προπόνηση σου. Pump It Up! 

Read More

And More