Μη επεμβατική θεραπεία!

Power Lift Body: Η λύση απέναντι στο τοπικό πάχος

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ θες να ξεφορτωθείς τις περιττές ατέλειες για να φορέσεις το μαγιό σου με αυτοπεποίθηση. Γυμνάζεσαι, προσέχεις τη διατροφή σου, αλλά το τοπικό πάχος δεν λέει να φύγει. Μην αγχώνεσαι! Σου βρήκαμε την λύση, η οποία φέρει την υπογραφή της των ιατρείων “Αναγέννηση“. Μία λύση που συνδυάζει τέσσερις τεχνολογίες και σου χαρίζει αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία. 

Power Lift Body
Πρόκειται για την απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία που καταστρέφει τα λιποκύτταρα. To Power Lift Body είναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος.

Συνδυάζει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα, τέσσερις τεχνολογίες, ώστε να έχουμε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Οι τεχνολογίες που παρέχονται στις κεφαλές του Power Lift Body, μπορούν να δράσουν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, και μάλιστα με εντάσεις και χρόνους της επιλογής μας, ανάλογα το περιστατικό.

Τα υπερηχητικά κύματα παράγουν ένα αποτέλεσμα σπηλαίωσης πάνω από τον ιστό για να προάγει την απώλεια λίπους.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία. Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι το ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. Το αποτέλεσμα εκτός από την προφανή απώλεια εκατοστών, είναι και μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος τόσο στην υφή όσο και στην ελαστικότητά του.

Τι πετυχαίνει; 

  • Μείωση τοπικού πάχους
  • Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
  • Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
  • Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
  • Λιπογλυπτική σώματος – Βελτίωση περιγράμματος
  • Μείωση – βελτίωση κυτταρίτιδας (Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
  • Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων – ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς εδώ:
Σύνταγμα – 210.32.42.222
Κηφισιά – 210.80.80.051
Γλυφάδα – 210.96.80.240
Θεσσαλονίκη – 2310.278.570