Body Fit: Η δραστική θεραπεία της τελευταίας στιγμής!

Ενδεχομένως το όνομά της να σε παραπέμπει σε ασκήσεις γυμναστικής που θα σε κάνουν… Fit. Όμως, η νέα αποκλειστική θεραπεία των Medi Cosmetic, εγγυάται υπέροχο κορμί, χωρίς γυμναστική, δίαιτες και στερήσεις… Μόνο με τη δύναμη της 5απλής δράσης!

Τι είναι το Body Fit;
Πρόκειται για μία επαναστατική θεραπεία, η οποία είναι τόσο δραστική που μπορείς να την κάνεις λίγες ημέρες πριν βγεις στην παραλία, ώστε αυτές οι διακοπές να σε βρουν με το σώμα που ονειρεύεσαι! Δεν πρόκειται για άλλη μία υπόσχεση από τις χιλιάδες που έχεις ακούσει τόσα χρόνια, καθώς η μέθοδος Body Fit βασίζεται σε ιατρικά βιβλιογραφικά δεδομένα που αποδεικνύουν περίτρανα την αποτελεσματικότητά της.

Τι αποτέλεσμα έχει;
Με τη μέθοδο Body Fit επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα 5 διαφορετικές δράσεις: λιποδιάλυση, τόνωση, σύσφιξη της επιδερμίδας, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και αισθητή μείωση του τοπικού! Με άλλα λόγια, μέσα σε περίπου 15 λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία, έχεις εξασφαλίσει 5 αποτελέσματα που θα χρειαζόσουν τουλάχιστον 2 ή 3 διαφορετικές θεραπείες για να τα δεις!

Πώς λειτουργεί;
Με τη μέθοδο Body Fit εγχέουμε διαδερμικά, ένα ισχυρό cocktail βιταμινών και ισχυρών λιποδιαλυτικών συστατικών, όπως καρνιτίνη και καφεΐνη. Ταυτόχρονα, με το υαλουρονικό που περιέχεται στο μείγμα, πετυχαίνουμε το γνωστό και ως “firming” της επιδερμίδας, δηλαδή τη σύσφιξη και την τόνωση, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ενώ εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα που βλέπουμε, το σημαντικό επίσης είναι ότι δεν υπάρχει πόνος ή νυστέρι. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι μία θεραπεία που εκτελείται αποκλειστικά από ιατρό και απαιτούνται περίπου 5 συνεδρίες για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται;
Η μέθοδος Body Fit απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έντονου τοπικού πάχους, το οποίο επιμένει ακόμα και αν κάνουν δίαιτα ή γυμναστική. Επίσης, εάν θέλεις απλώς μία τόνωση της επιδερμίδας και μείωση της κυτταρίτιδας πριν βγεις στην παραλία, μπορείς να κάνεις λιγότερες συνεδρίες, για να κρατήσεις σε «φόρμα» το σώμα σου.

Μάθε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ!

Δοκίμασε τη μέθοδο Body Fit αποκλειστικά στα Ιατρεία Medi Cosmetic!
Κηφισιά, Σύνταγμα, Γλυφάδα (Τηλ: 210 3232822) και Θεσσαλονίκη (Τηλ: 2310 222123) / www.medicosmetic.gr

Read More

And More