Δίαιτα ORAC: η τρίτη εβδομάδα της αγαπημένης σου δίαιτας

H νέα αντιοξειδωτική δίαιτα Orac σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία προκειμένου να χάσετε βάρος με ασφάλεια, ενδυναμώνοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας. Είναι γεγονός ότι τόσο η φιλοσοφία, όσο και το μενού της δίαιτας Orac σας έχουν ενθουσιάσει! Η ανταπόκριση σας δεν έχει προηγούμενο!

Με δεδομένη της επιθυμία σας για το Μενού της τρίτης εβδομάδας, σας το παρουσιάζω με ιδιαίτερη χαρά. Το συγκεκριμένο Μενού, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα, αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αποτελεσματική μείωση σωματικού βάρους, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας!

Μέσα από έναν εξαιρετικά μελετημένο συνδυασμό καθημερινής πρόσληψης Μονάδων Orac, από εποχιακά τρόφιμα ανώτατης θρεπτικής αξίας, η νέα αντιοξειδωτική δίαιτα Orac σας εξασφαλίζει τη διατήρηση της υγείας σας σε υψηλό βαθμό. Ο μέσος όρος της ημερήσιας αντιοξειδωτικής παροχής από το Μενού της τρίτης εβδομάδας ανέρχεται σε 8.504 Orac και είναι ελαφρά αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η ποσότητα αυτή εξακολουθεί να είναι περίπου διπλάσια από εκείνη που συστήνει ο Αμερικάνικος Οργανισμός Γεωργίας – U.S.D.A. (Μ.Ο.: 4.000 Orac), ωστόσο απαραίτητη για την αντιμετώπιση του φαινόμενου του Οξειδωτικού στρες, ειδικά σε περιπτώσεις αυξημένης έκθεσης σε προ-οξειδωτικούς παράγοντες που προέρχονται από το άγχος, τη μόλυνση περιβάλλοντος, την έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα ή την κακή διατροφή.

Με την εφαρμογή της νέας αντιοξειδωτικής δίαιτας Orac είναι βέβαιο ότι θα νιώθετε καλύτερα και ο οργανισμός σας θα λειτουργεί πιο σωστά, γεγονός που είναι αναγκαίο για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας σας!!!

Αναγκαίες συμβουλές:

* Να υπολογίζετε το μέγεθος της μερίδας όσο μία μερίδα εστιατορίου (περίπου 200 γρ).

* Προσθέστε λεμόνι ή ξύδι σε σαλάτες και φαγητά τα οποία καταναλώνετε έξω από το σπίτι, δηλαδή στο εστιατόριο ή την ταβέρνα.

* Να ακολουθείτε την εποχικότητα των φρούτων και των λαχανικών!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου η «Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα Orac», που κυκλοφορεί από τις ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Αθήνα 2010

Καλή επιτυχία!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

Read More

And More