Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Ανοίγω την ατζέντα μου και αντιλαμβάνομαι ότι σε ένα μήνα και λίγο περισσότερο θα φορέσουμε το αγαπημένο μας μπικίνι! Whaaaat; Πότε έφτασε κιόλας αυτός ο καιρός; Anyway! Σκεπτόμενη αυτό λοιπόν, αναρωτήθηκα: “Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε δίαιτα;”. Σκέψου το λίγο λογικά… οκ, μπορεί να μην είσαι σε φάση να πας ακόμα στην παραλία, αλλά σίγουρα θέλεις μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχεις χάσει κάποια κιλά και να έχεις διώξει από πάνω σου το περιττό λίπος. Οπότε -ναι-, είναι μια πολύ καλή περίοδος  να ξεκινήσουμε μια δίαιτα εξπρές για να απαλλαχτούμε σε ένα μήνα από οχτώ κιλά και να αποτοξινωθούμε. Σου προτείνω λοιπόν, να ενισχύσεις την υπομονή και την επιμονή σου (εγώ το έχω κάνει ήδη) και να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την προσπάθεια. Δες το σαν ένα fitness challenge που πρέπει να φέρουμε εις πέρας.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, μπαίνει στην παρέα μας αυτήν την εβδομάδα και μας προτείνει τα ιδανικό μενού για να χάσουμε γρήγορα και με υγιή τρόπο τα περιττά κιλά…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

 

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More