ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Το σημερινό μου θέμα θα ξεκινήσει με την εξής φράση: “Back to work”. Όχι μόνο επιστροφή στο γραφείο, αλλά και στις παλιές καλές συνήθειες και προσπάθειες για απώλεια βάρους, οδεύοντας στο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην “τέλεια σιλουέτα”. Ο Σεπτέμβριος, αγαπητή μου φίλη, είναι ο μήνας της οργάνωσης, των νέων στόχων και φυσικά η κατάλληλη περίοδος για αποτοξίνωση και δίαιτα. Είμαστε στη φάση που έχουμε απολαύσει στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές, έχουμε φάει περισσότερο από ότι θα έπρεπε και καιρός είναι να “μαζευτούμε” λιγάκι γιατί ο αριθμός στη ζυγαριά δεν θα μειωθεί χωρίς τη δική μας προσπάθεια (δυστυχώς).

Αφού έκανα την απαραίτητη εισαγωγή, ήρθε η ώρα να σου πω ότι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου δίνει σε όλες εμάς μια δίαιτα που υπόσχεται μέσα σε ένα μήνα να μειώσει το βάρος μας κατά 8 κιλά. Ναι πολύ καλά διάβασες! Μια δίαιτα βασισμένη στην ισορροπημένη διατροφή και στην πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και με γνώμονα τις δικές μας απαιτήσεις.

Εννοείται πως δεν πρέπει να ξεχνάς τη γυμναστική σου…


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS!

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More