Η δίαιτα του φετινού καλοκαιριού! Χάσε μέχρι 4 κιλά στην τελική ευθεία πριν τις διακοπές…

Μικρές ή μεγαλύτερες, στο χωριό ή κάπου αλλού για να κάνεις οικονομία οι διακοπές και το καλοκαίρι σε περιμένει να το απολαύσεις! Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει να προγραματίζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές σημείωσε στα “To Do” και τη διατροφή σου. Η καλοκαιρινή δίαιτα σε προετοιμάζει για την παραλία, φροντίζει την επιδερμίδα σου και σου δίνει τη δυνατότητα να χάσεις μέχρι και 4 κιλά λίγο πριν ετοιμάσεις βαλίτσα.

Η Κλινική Διατροφολόγος Διαιτολόγος Αθηνά Ρούντου εξηγεί πως θα παραμείνεις σωστά ενυδατωμένη μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού και σου δίνει το πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις τα παραπάνω κιλά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
/
Αν θέλεις να κατεβάσεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου δίνει μερικές επιπλέον συμβουλές για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα, αλλά και να χάσεις κιλά σωστά: “Σημαντική παράμετρος στην αντιμετώπιση του καύσωνα αποτελεί και η διατροφή. Για να αναπληρώνονται οι απώλειες των υγρών, συνίστανται η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε νερό, όπως καρπούζι, πεπόνι, καρότα, μαρούλι, ντομάτα, μπρόκολο, μήλα, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και γιαούρτι.

– Επιπρόσθετα, συνίσταται η πρόσληψη αλμυρών σνακ, έτσι ώστε να αναπληρωθούν οι ηλεκτρολύτες που χάνονται δια μέσου του ιδρώτα.

– Τέλος, όσον αφορά την επαρκή πρόσληψη υγρών κατά τη διάρκεια του καύσωνα, θα πρέπει να αποφεύγονται ο καφές, το τσάι και τα αναψυκτικά, μιας και αυξάνουν τη διούρηση και κατ΄ επέκταση την απώλεια υγρών από το σώμα”

Read More

And More