Διαλειμματική νηστεία: 8 διάσημες γυναίκες που τη δοκίμασαν και είδαν αποτέλεσμα!

Γίνεται να τρως οτιδήποτε θες μέσα σε μία ημέρα και να αδυνατίζεις; Ναι, θα σου απαντήσουν όσες φίλες σου ακολουθούν το μοντέλο της διαλειμματικής νηστείας. Για οκτώ ώρες, μπορείς να ενδώσεις ακόμα και στην αγαπημένη σου διατροφική ατασθαλία, αρκεί να τηρήσεις μία πολύ βασική προϋπόθεση: την υπόλοιπη ημέρα να μην καταναλώσεις τίποτα. Μόνο νερό. Εφαρμόσιμο; Αν ρωτήσεις τα παρακάτω πολύ διάσημα κορίτσια θα σου πουν σίγουρα “ναι”, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο (για το οποίο μπορείς να διαβάσεις περισσότερο εδώ) τα βοήθησε να αποκτήσουν το δικό τους #BodyGoals. Ποιες είναι;

Gisele

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Το να αποσύρεσαι από τα catwalks έχει και αυτό τις διατροφικές του συνέπειες: το ημερήσιο μενού σου αλλάζει – ακόμα και η συχνότητα που γυμνάζεσαι. Κάτι τέτοιο αντιμετώπισε το πετυχημένο μοντέλο, αφού τους πρώτους μήνες πήρε μερικά κιλάκια που καθόλου δεν της άρεσαν. Πώς τα έχασε; Ακολούθησε το μοντέλο 5:2, σύμφωνα με το οποίο πέντε ημέρες της εβδομάδας μπορείς να φας οτιδήποτε θέλεις και τις υπόλοιπες δύο ο ημερήσιος θερμιδομετρητής δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 600 θερμίδες. Δύσκολο; Όχι, για τη Gisele, που φημίζεται για την πειθαρχία της.

Jennifer Aniston

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💜 (@anistonswhore) στις

Μερικές φορές, το σώμα της την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα: αυξομειώσεις, φουσκώματα και πρηξίματα που κανείς δε θέλει να βλέπει στον καθρέφτη, μόλις ξυπνάει το πρωί. Κάθε πρόβλημα βρήκε τη λύση του, μόλις δοκίμασε τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας. Επειδή, όμως, δεν μπορεί να αντισταθεί στο… βραδινό της, αφαίρεσε εντελώς το πρωινό γεύμα από τη διατροφή της. Έτσι, για 16 ώρες ξεγελάει την όρεξη της με νερό.

Miranda Kerr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr) στις

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret έχει το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα: απολαμβάνει (με την καρδιά της) τα γεύματα που της αρέσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά κλείνει το φερμουάρ στο στόμα της.

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Έχει το απόλυτο Bikini Body. Μπορεί να πιστεύεις ότι το “μυστικό” βρίσκεται στις έντονες προπονήσεις της, όμως, η ίδια θεωρεί ότι η σωστή διατροφή είναι το α και το ω, για να αδυνατίσει μία γυναίκα. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ακολούθησε τη μέθοδο “5:2” και εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή που είδε στον αριθμό της ζυγαριάς. Φυσικά, και δεν τη σταμάτησε μετά…

Kourtney Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Kardashian έχει βρει τον τρόπο, πριν από κάθε καλοκαιράκι, να χάνει τα κιλά που πήρε μέσα στη χρονιά: συγκεντρώνει όλα της τα γεύματα σε οκτώ ώρες, παραλείπει το βραδινό και Voila, Bikini Body!

Kendall Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Λες να την επηρέασε η Kourtney; Πολύ πιθανόν, αφού πρόσφατα το μοντέλο που δεν αποχωρίζεται το μαγιό της, “μυήθηκε” στο συγκεκριμένο τύπο διατροφής και δεν αποχωρίζεται με τίποτα το πλούσιο οκτάωρο της και το γεμάτο με χυμούς υπόλοιπο της ημέρας.

Halle Berry

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry Brasil 🇧🇷 (@halleberrybrasil_) στις

Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς πρωινό; Αν είσαι η Halle Berry, ναι. Η εκρηκτική ηθοποιός άκουσε το ένστικτο της και έγινε από τις πρώτες διάσημες που ακολούθησαν το μοντέλο της διαλειμματικής νηστείας. Το “πρωινό” σερβίρεται στη μία το μεσημέρι και το βραδινό της λίγο πριν το ρολόι δείξει εννιά.

Selena Gomez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

Last But Not Least, το κορίτσι της Disney που δεν τρελαίνεται και τόσο με τη γυμναστική, μετά από πολλή έρευνα και αρκετές δοκιμές, υιοθέτησε το μοντέλο των 5:2, απολαμβάνοντας έτσι τα γεύματα της Τετάρτη – Κυριακή και από Δευτέρα… δίαιτα με 600 θερμίδες max.

And More