7 μυστικά για να χάσεις πιο εύκολα κιλά

Πάει και τελείωσε… το έχεις πάρει απόφαση να χάσεις κιλά και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον στόχο σου. Όπως όμως και σε κάθε μάχη, έτσι και στην αιώνια μάχη των γυναικών με τη ζυγαριά έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα όπλα που θα πάρεις μαζί σου.

Στην προσπάθεια να χάσεις κιλά, να τηρήσεις ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής αισθάνεσαι την ανάγκη μιας χείρας βοηθείας. Βρες την σήμερα στο myspecialk.com.gr και δημιούργησε ένα online εξατομικευμένο πρόγραμμα καθημερινής διατροφής εντελώς δωρεάν, που θα καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σου και προτιμήσεις μέσα από πλήθος γευμάτων που έχουν εγκριθεί από αναγνωρισμένους διατροφολόγους.

Έτσι, μπορείς να έχεις ένα διατροφικό ημερολόγιο στην οθόνη του υπολογιστή σου και να έχεις πρόσβαση σε αυτό κάθε ώρα της ημέρας, όσες φορές εσύ θέλεις! Kαι όχι μονο… 7 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις κατά κράτος τα περιττά κιλά και να αποκτήσεις τη σιλουέτα που επιθυμείς:

Ημερολόγιο διατροφής
Συμπλήρωνε το ημερολόγιο διατροφής κάθε μέρα. Θα σε βοηθήσει να παρακολουθείς κατά πόσον ακολουθείς το πρόγραμμά σου και να εντοπίζεις τις ημέρες που τα καταφέρνεις καλύτερα.

Πρόγραμμα παρακολούθησης άσκησης
Παρακολούθησε πόσο ασκείσαι για να συνεχίσεις να χάνεις βάρος. Είτε περπατάς, είτε πηγαίνεις γυμναστήριο ή κάνεις ποδήλατο, ή ακόμα κι αν καθαρίζεις, προσπάθησε να καταγράφεις τουλάχιστον πέντε δραστηριότητες γυμναστικής κάθε εβδομάδα.

Πρόγραμμα παρακολούθησης βάρους

Κατάγραψε το βάρος σου κάθε εβδομάδα που ζυγίζεσαι για να βλέπεις την καταπληκτική πρόοδό σου. Δεν θα χάνεις βάρος κάθε εβδομάδα, αλλά κάθε φορά που η ζυγαριά θα δείχνει λιγότερα κιλά, θα θέλεις ακόμη περισσότερο να συνεχίσεις.

Κράτησε το πρόγραμμα της δίαιτάς σου στην επιφάνεια εργασίας

Ακόμα και στη δουλειά, θα μπορείς να βλέπεις με μία ματιά το μενού της ημέρας, να προγραμματίζεις τα γεύματά σου και να ξέρεις κάθε ώρα της ημέρας τι πρέπεις να κάνεις.

Παρακολούθηση συναισθημάτων

Σημείωσε κάθε μέρα στο msn ή τον υπολογιστή σου με μια φατσούλα ή emoticon την διάθεσή σου. Έτσι θα παρακολουθείς καθημερινά τα συναισθήματά σου και θα καταλάβεις πως η διάθεσή σου επηρεάζει και τις διατροφικές σου επιλογές. Μπορεί να εκπλαγείς!

Παρακολούθηση μέσης
Κατάγραψε τις διαστάσεις της μέσης σου κάθε εβδομάδα και δες τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Ακόμη και μικρές αλλαγές θα επηρεάσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου.

Κράτησε αρχείο με τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)
Υπολόγισε τον σημερινό σου ΔΣΜ βάσει του βάρους και του ύψους. Θα σε βοηθήσει να μάθεις πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να προσπαθήσεις να αποκτήσεις υγιές βάρος.

MIA ΝΟΣΤΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ
Πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, τα Kellogg’s Special K αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς ένα μπολ συμβάλλει σημαντικά στις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες B1 (θειαμίνη), B2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), B6, B12, φυλλικό οξύ. Επιπλέον, αποτελούν πηγή σιδήρου και βιταμίνης C που συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Ένα μπολ Kellogg’s Special K σε 7 υπέροχες διαφορετικές γεύσεις (Special K Classic, Special K Red Fruits, Special K Dark Chocolate, Special K Milk Chocolate, Special K Bliss, Special K Stracciatella, Special K Hazelnut & Almond) μπορεί να σε βοηθήσει να φροντίζεις το σώμα σου κάθε μέρα!

Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
Πάντοτε έχεις το ίδιο πρόβλημα. Βρίσκεις τη δίαιτα της κολλητής σου ενδιαφέρουσα… έλα όμως που δεν σου αρέσει το μπρόκολο ή κάποιο από τα φαγητά μέσα στην ημέρα. Βρήκες τη λύση! Μπες στο ειδικό site του Special K κάνε εγγραφή βάλε τα στοιχεία σου. Τέλος, συμπλήρωσε και τους στόχους: Θέλεις να χάσεις κιλά; Θέλεις να ρίξεις πόντους σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Θέλεις να συντηρήσεις τα κιλά σου;

Το πρόγραμμά σου είναι έτοιμο! Κάθε φορά που στο μενού της ημέρας υπάρχει κάποιο φαγητό που δεν σου αρέσει, πατάς αντικατάσταση και επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα. Κάνε κλικ εδώ και ξεκίνησε αμέσως…

Read More

And More