Amita: 40 χρόνια «Φυσικά μοναδική!»

Τον χυμό σου να πιείς: Είναι η δεύτερη σε σειρά αγαπημένη φράση κάθε Ελληνίδας μητέρας μετά την εμβληματική “ζακέτα να πάρεις”. Αν και φρόντιζε να βάλει κρυφά τη μικρή συσκευασία της Amita στην εξωτερική τσέπη της τσάντας σου. Θυμάσαι, εκείνη με το σπαστό καλαμάκι που είχες επίσης πάντα μαζί σου στις εκδρομές. 

Η Amita άλλωστε είναι ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων και γιορτάζει φέτος τα 40 του χρόνια. Από το 1983 έως και σήμερα η πορτοκαλί συσκευασία βρίσκεται στο σπίτι κάθε οικογένειας. Είναι ο πρώτος χυμός που συσκευάστηκε στην Ελλάδα εμπνευσμένος από τη φύση και με σημείο αναφοράς την αγάπη και τη φροντίδα.

Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, η μεγάλη ποικιλία στις γεύσεις και το γεγονός ότι περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά είναι ο λόγος που παραμένει στην πρώτη θέση των επιλογών. Η πρώτη ύλη, που σημαίνει τα φρούτα υψηλής ποιότητας, χαρίζουν στην Amita τον τίτλο «Φυσικά Μοναδική» ενώ η απουσία συντηρητικών είναι εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τη εμπιστοσύνη μας, που παραμένει σταθερή 4 δεκαετίες τώρα. 

Από τον πρώτο κλασικό χυμό πορτοκάλι έχουν περάσει χρόνια και η Amita εξελίχθηκε και ανανεώθηκε. Αγαπάει άλλωστε τις καινοτομίες και θέλει να προσφέρει σε όλους εμάς και τα παιδιά μας νέες γεύσεις και εμπειρίες. Ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia έγιναν οι αγαπημένοι όλων όσοι προσέχουν τη διατροφή τους και οι παιδικοί χυμοί Amita Fun κάθε μητέρας που θέλει να προσφέρει στα μικρά της το καλύτερο. 

 

Οι συσκευασίες 

Η Amita είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Από τον περασμένο χρόνο μάλιστα είναι πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα που υιοθέτησε νέα μη αποσπώμενα καπάκια που διευκολύνουν στην ανακύκλωση. 

Κι αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς φτάνουν στο ψυγείο σου οι χυμοί Amita: Όλα τα προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Mega Plant, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών άριστης ποιότητας. Εκεί συσκευάζονται και φτάνουν σε περισσότερα από 113.000 σημεία πώλησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η ιστορία της ζωής μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita

Η σχέση αγάπης της Amita με τον Έλληνα καταναλωτή, 40 χρόνια τώρα, ξεδιπλώνεται στη νέα, επετειακή, τηλεοπτική της καμπάνια. Πρόκειται για ένα χυμό που προσφέρει απόλαυση και όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει για μια ζωή… φυσικά μοναδική!