Nέο Kρι Κρι Super Spoon Active Plus: Βρες το κέντρο της δύναμής σου, στο πεπτικό σου!

Η οικογένεια των λειτουργικών γιαουρτιών Kρι Κρι Super Spoon μεγαλώνει και ενισχύεται με το νέο Κρι Κρι Super Spoon Active Plus που μας προσκαλεί να βρούμε το κέντρο της δύναμής μας στο πεπτικό μας. Η νέα πρόταση Super Spoon Active Plus συνδυάζει το απολαυστικό επιδόρπιο γιαουρτιού, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με overcup τραγανών δημητριακών σίτου και καλαμποκιού. Είναι εμπλουτισμένο με καλλιέργεια Bifidus & ασβέστιο που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος*.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους σύγχρονους καταναλωτές που αναζητούν το «active» αποτέλεσμα στο πεπτικό τους και έχουν υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ο χορταστικός και γευστικός συνδυασμός του επιδόρπιου γιαουρτιού με τα δημητριακά το καθιστά ισορροπημένο και ιδανικό γεύμα, κατάλληλο για κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα, ενώ η λεπτόρρευστη υφή του διευκολύνει την ανάμειξη των τραγανών δημητριακών.

Ό,τι και αν είναι αυτό που σε γεμίζει, ένα Κρι Κρι Super Spoon σου δίνει δύναμη και ενέργεια για να τα καταφέρεις. Το Super Spoon High Protein με υψηλή φυσική πρωτεΐνη σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι, ενώ το Super Spoon Vitamins Plus είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τώρα, η σειρά ολοκληρώνεται με το Super Spoon Active Plus, που η απίθανη γεύση και τα οφέλη του θα σε κερδίσουν με την πρώτη κιόλας κουταλιά.
Κρι Κρι Super Spoon: Η δύναμή σου σε μια απολαυστική κουταλιά!

*Ένα κύπελο 200g περιέχει 320mg ασβεστίου παρέχοντας το 40% ΔΤΑ. Το ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.

Ποια είναι η Κρι Κρι
Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Read More

And More