Δεν κουμπώνει το φερμουάρ; Τι να κάνεις για να είσαι πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ!

Σέταρες το γιορτινό outfit! Κανόνισες και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πιο όμορφο cool αποκριάτικο πάρτι και έπεσες για ύπνο. Και το πρωί που ξυπνάς χτυπά ο συναγερμός. Νιώθεις πρησμένη, φουσκωμένη, χάλια… Τα ρούχα που έχεις επιλέξει όμως δεν επιτρέπουν τέτοια. Τι θα κάνεις;

Μην σε πιάνει πανικός! Το TLIFE είναι εδώ… Επιχείρηση super σιλουέτα σε μία ημέρα και θα είσαι η πιο λαμπερή του πάρτι!

FIT PROJECT

Φτιάξε το πρόγραμμα και τήρησε το με αυστηρή ευλάβεια! Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και μέχρι το βράδυ θα είσαι και πάλι ο εαυτός σου:

Πιες όσο περισσότερο νερό μπορείς! Αυτό είναι το μυστικό. Τα πολλά υγρά. Από το πρωί που άνοιξες τα μάτια σου και δεν νιώθεις το σώμα σου στα καλύτερά του άρχισε την ενυδάτωση του οργανισμού σου, την αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο. Το νερό θα δημιουργήσει την απαραίτητη κινητικότητα στο έντερο.

Πες όχι στον καφέ… Προτίμησε τσάι που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των αερίων και του φουσκώματος. Μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά μια μέρα είναι. Και μπρος στα κάλλη τι είναι ο “πόνος”. Δεν θα απολαύσεις το καφεδάκι σου σήμερα, θα είσαι όμως θεά το βράδυ. Κι αυτό είναι το ζητούμενο.

Μην μείνεις σε καμία περίπτωση νηστική! Και φυσικά δεν πρέπει να μη φας τίποτα όλη μέρα. Δεν είναι αυτή η λύση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις πρόγραμμα για όλα τα γεύματα μέχρι το ρεβεγιόν. Μικρά ελαφρία και συχνά γεύματα είναι το μυστικό και σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, απόφυγε το πολύ αλάτι που προκαλεί κατακράτηση υγρών και εντείνει το φούσκωμα.

Σαλάτα και καθάρισες! Τα λαχανικά εξαιτίας των φυτικών ινών που περιέχουν θα βοηθήσουν το πεπτικό σου σύστημα να λειτουργήσει σωστά! Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι φανατική των μπαχαρικών και των πικάντικων γεύσεων σήμερα δεν είναι η μέρα που θα τα τιμήσεις. Τα πικάντικα θα “πειράξουν” το πεπτικό σου σύστημα και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις…

Όχι τσίχλες, παρακαλώ! Οι επιστήμονες τονίζουν πως όση ώρα μασάς τσίχλα το στομάχι σου γεμίζει με αέρα και συνεπώς πρήζεται. Ακόμη πιο έντονο είναι αυτό το συναίσθημα όταν η τσίχλα είναι sugar free. Τα υποκατάστατά της προκαλούν επιπλέον ενόχληση στο στομάχι. Δροσερή αναπνοή λοιπόν μόνο με ένα καλό βούρτσισμα για σήμερα…

Μην το παρακάνεις με τα γαλακτοκομικά. Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη, η οποία και προκαλεί φούσκωμα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, περιόρισε λίγο την ποσότητα γαλακτοκομικών, τουλάχιστον για σήμερα. Από την άλλη, αν είσαι σίγουρη ότι δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, τα προϊόντα αυτά (ιδιαίτερα τα εμπλουτισμένα με προβιοτικά) θα διευκολύνουν την πέψηη και τη λειτουργία του εντέρου.

JOGGING (Νο Ι am not jocking..)
Σε βλέπω! Έχεις αρχίσει να αμφιβάλεις και να δυσανασχετείς! “Μα, jogging;” Και γιατί όχι παρακαλώ; Το δροσερό αεράκι – αντιλαμβάνεσαι πως αν βρέχει καταρρακτωδώς μπορείς να εγκαταλείψεις την προσπάθεια – του Χειμώνα θα σε αναζωογονήσει.

Άλλωστε γνωρίζεις καλά πως η ήπια εξάσκηση θα σου φτιάξει και τη διάθεση για το βράδυ. Θα ζωντανέψεις και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Γεμάτη ενέργεια και με υπέροχη διάθεση. Συν του ότι με το τρεξιματάκι σου θα βοηθήσεις το στομάχι σου να λειτουργήσει σωστά, νιώθοντας την κοιλιά σου να επιστρέφει στη θέση της! Αν πάλι δεν θέλεις να τρέξεις, κάνε 15 λεπτά έντονο περπάτημα είναι αρκετό.

ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
Πέρασε η μέρα και ούτε που το κατάλαβες. Ακολούθησες όλες τις παραπάνω οδηγίες και ήδη αισθάνεσαι πολύ καλύτερα! Μην βιαστείς να ετοιμαστείς… Υπάρχουν 1-2 ακόμη άσοι στο fit μανίκι σου! Το τελικό στάδιο απαιτεί έναν καθρέφτη, καλή ψυχολογία και μερικά extra tips!

Η δίαιτα της αυτοπεποίθησης. Στάσου μπροστά στον καθρέφτη και επικέντρωσε στα θετικά σημεία του σώματός σου. Απόβαλε όλες τις άσχημες σκέψεις και ξέχνα εκείνα τα κιλάκια που σε ταλαιπωρούν στους γλουτούς και τα μπρατσάκια. “Είμαι θεά!” πες δυνατά. Ο αέρας που αποπνέεις είναι πολύ σημαντικός… ίσως και πιο σημαντικός από την αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Διόρθωσε τη στάση του σώματός σου. Κράτα τους ώμους σου σε ευθεία και το στήθος προς τα έξω. Πίεσε τους κοιλιακούς σου ελαφρά και δες πως το σώμα σου θα δείχνει πιο ευθυτενές και ελκυστικό.

Και… Να Καεί ο Καρνάβαλος!!!

Read More

And More