Επίπεδη κοιλιά: Αυτές είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να την αποκτήσεις

Η επίπεδη κοιλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Κι αν πιστεύεις ότι είναι ανέφικτο οι ειδικοί επιμένουν πως κάνεις λάθος. Απλά χρειάζεται προσήλωση και προσπάθεια που σημαίνει πως πρέπει να παραμείνεις πιστή στο στόχο τον οποίο θα πετύχεις με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. Κι αν έχεις ξεκινήσεις εδώ και καιρό να ασκείσαι δεν μένει παρά να μάθεις ποιες τροφές πρέπει να προσθέσεις στην διατροφή σου ώστε να δεις άμεσα αποτελέσματα. 

Γιαούρτι: Έχεις παρατηρήσει ότι ακόμα και αν μέσα στην ημέρα έχεις φάει αρκετά λιπαρά, ένα γιαουρτάκι αρκεί για να σου χαρίσει επίπεδη κοιλιά; Αυτό συμβαίνει επειδή τα προβιοτικά που περιέχει, ρυθμίζουν την καλή λειτουργία του εντέρου, δίνοντας λύση σε κάθε ενοχλητικό πρόβλημα που μπορεί να πάθει το στομάχι σου.

Μπανάνα: Βασικό συστατικό του αγαπημένου φρούτου είναι το κάλιο και το γνωρίζεις ήδη. Εκείνο που επίσης πρέπει να μάθεις είναι ότι το κάλιο μπορεί να ξεφουσκώσει την κοιλιά που σημαίνει πως μία μπανάνα ή ένα smoothie στο δεκατιανό θα σε βοηθήσει πολύ.

 

Read More

And More