Ο Διατροφολόγος σου είναι εδώ: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου πρόγραμμα διατροφής εντελώς δωρεάν!

Όσο οι εβδομάδες περνούν και οι εποχές προχωρούν, τόσο συνειδητοποιείς ότι το καλοκαίρι δεν είναι και πολύ μακριά. Σκέψου ότι πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε ο προάγγελός του, η Άνοιξη. Σκέφτεσαι, λοιπόν, ότι πρέπει να αναλάβεις δράση. Να αρχίσεις γυμναστική, να προσέξεις τη διατροφή σου, να κάνεις δίαιτα, προκειμένου να ξεφορτωθείς τα περιττά κιλά και να φορέσεις το μαγιό σου με αυτοπεποίθηση. 

Ξέρω! Όλα αυτά που σου είπα δεν κοστίζουν και λίγα και οι μήνες που διανύουμε δεν είναι και οι πιο εύκολοι οικονομικά. Pause. Άλλαξε τρόπο σκέψης, άλλαξε διάθεση, άλλαξε συνήθειες. Στο τελευταίο μπορεί να σε βοηθήσει η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το ήδη γνωστό και αγαπημένο digital healthy hub, που φροντίζει τόσο το σώμα όσο και τον πλανήτη μέσα από τις δράσεις του, το allazoumesinithies.ab.gr. Το συγκεκριμένο site αγαπά κάθε “σπίτι”, ξεκινώντας από το σώμα που φιλοξενεί την ψυχή και καταλήγοντας στο φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη Γη, που όπως και να το κάνουμε είναι το “σπίτι” όλων.

 

Ο διατροφολόγος σου είναι εδώ!
Μία νέα υπηρεσία έχει κάνει την εμφάνισή της στο allazoumesinithies.ab.gr τους τελευταίες μήνες. Μία νέα φανταστική –και σωτήρια για την τσέπη και την υγεία σου– υπηρεσία, που μπορεί να σε βοηθήσει έμπρακτα να πετύχεις τον στόχο σου, που δεν είναι άλλος από το να αποκτήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Στην υπηρεσία “Ο Διατροφολόγος ΣΟΥ είναι εδώ” θα βρεις τρεις κατηγορίες: «Το διαιτολόγιό μου», «quiz» και «εξειδικευμένες συμβουλές».

 

Το διαιτολόγιο μου
Πρόκειται για τον πιο πρωτοποριακό online τρόπο να αποκτήσεις ένα ενδεικτικό διαιτολόγιο με βάση τα δικά σου δεδομένα. Η διαδικασία είναι απλή: 8 ερωτήσεις που αφορούν το βάρος, το ύψος, την ηλικία, το πόσο συχνά γυμνάζεσαι, τον βασικό σου στόχο και τις διατροφικές σου επιλογές περιμένουν την απάντησή σου. Θα σου πάρει λιγότερο από 2 λεπτά και το next step θα σε εντυπωσιάσει! Ο αλγόριθμος επεξεργάζεται τις απαντήσεις σου και δημιουργεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής και συνταγών στα μέτρα σου. Ναι, είναι για σένα και είναι εντελώς δωρεάν. Για να μην το ξεχάσεις, μπορείς να το κατεβάσεις σε μορφή pdf και να το έχεις παντού μαζί σου. Και πριν το κάνεις αυτό, μπορείς να ψωνίσεις αμέσως τα προϊόντα που χρειάζεσαι για τις συνταγές της εβδομάδας.

Quiz
Κάτι για να περάσεις το χρόνο σου και να μάθεις τα βασικά. Στο συγκεκριμένο section θα βρεις στοχευμένα Quiz διατροφής & ψυχολογίας, όπου μπορείς να διαπιστώσεις πόσο ισορροπημένη είναι η διατροφή σου και πόσο κοντά βρίσκεσαι στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής. 

Εξειδικευμένες συμβουλές
Μπορεί το διατροφικό πλάνο να είναι στα μέτρα σου, όμως υπάρχουν και μερικοί ακόμη παράγοντες που χρειάζονται εξατομικευμένες συμβουλές. Αν είσαι, παραδείγματος χάρη, σε ενδιαφέρουσα ή θες να μάθεις περισσότερα για τυχόν νοσήματα, όπως ο διαβήτης ή η ανεπάρκεια βιταμινών, ή ακόμα και να συλλέξεις πληροφορίες για τη διατροφή του παιδιού σου, don’t worry! Σε αυτήν την κατηγορία θα τα βρεις όλα!

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν! Μπες στο: allazoumesinithies.ab.gr, και φτιάξε το πλάνο των ονείρων σου! 

*Τα διαιτολόγια, οι διατροφικές οδηγίες, τα τεστ και οι απαντήσεις τους αναφέρονται στο ευρύ κοινό, και έχουν διαμορφωθεί από την ομάδα διατροφολόγων της Hr Psychology Today σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, με βάση τις συστάσεις εθνικών και παγκόσμιων οργανισμών. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημιουργηθεί για την ενημέρωση του χρήστη και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επιστημονική διάγνωση ενός επαγγελματία υγείας.