Συνταγές γευμάτων που θα βοηθήσουν στη μείωση του λίπους στην κοιλιά

Υπάρχουν πιάτα που μπορούν να σε βοηθήσουν να μειώσεις το λίπος της κοιλιάς; Οι ειδικοί λένε πως υπάρχουν! Μην χάνεις λοιπόν ευκαιρία… Ετοίμασε λαχταριστά πιάτα με υπέροχη γεύση, λίγες θερμίδες και εκείνα τα συστατικά που κινητοποιούν το λίπος της κοιλιάς και το διαλύουν. Έχουμε 5 συνταγές με λιγότερες από 300 θερμίδες που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση…

Από το λαχταριστό πρωινό σου μέχρι το βραδινό, θα βρεις συνταγές που στα πλαίσια ενός ισορροπημένου διαιτολογίου θα βοηθήσουν τη μείωση του λίπους στην κοιλιά.

/
Μια απαραίτητη προϋπόθεση για μία επιτυχή προσπάθεια απώλειας βάρους και τη μείωση της κοιλίτσας είναι το αίσθημα της πληρότητας και όχι της πείνας! Ένα πρωινό γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη και μία δίαιτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη είναι τα μυστικά σου όπλα. Και πάνω από όλα, μην αγχώνεσαι αφού το στρες θα πετύχει το ακριβώς αντίθετο.

/
Η υψηλή περιεκτικότητα των ψαριών σε ω-3 λιπαρά οξέα βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και στη μείωση του λίπους της κοιλιάς.

/
Το κρέας των πουλερικών προσφέρει καθαρή πρωτεΐνη, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μικρότερη δυνατή πρόσληψη λίπους. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως τονώνεις το μυικό σύστημα -και της κοιλιάς- και το κινητοποιείς το λίπος!

/
Τα προϊόντα ολικής άλεσης ή σόγιας είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να δρουν ευεργετικά στη μάχη ενάντια στο λίπος της κοιλιάς.

/
Το συκώτι και το κατσικίσιο κρέας ανήκουν στα ζωικά τρόφιμα που μπορούν υπό προϋποθέσεις και με σωστό μαγείρεμα να βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να χάσεις λίπος από την κοιλιά.

Read More

And More