THE DIET RECIPES! Συνταγές από επώνυμες δίαιτες που δεν ξεπερνούν τις 244 θερμίδες

Ποιες συνταγές είναι οι πλέον κατάλληλες για να προσέξεις τη διατροφή σου; Θέλει και ρώτημα; Οι συνταγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για κάποιο πρόγραμμα αδυνατίσματος. Να λοιπόν από που θα εμπνευστείς για να μαγειρέψεις υγιεινά και να χάσεις κιλά.

Πέντε ελαφριές συνταγές που καμιά τους δεν ξεπερνά τις 244 θερμίδες/μερίδα κατ’ ευθείαν από το μενού ισάριθμων επώνυμων προγραμμάτων διατροφής. Πιάτα από την South Beach Diet, τη Μακροβιοτική δίαιτα, την 5:2 Diet, την Paleo Diet και την Flexitarian Diet.

Plus: περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένα μενού για να δεις αν σου κάνει κάποια από τις παραπάνω δίαιτες και να την ακολουθήσεις.

Κάνε “κλικ” επάνω στις κάρτες για να δεις κάθε συνταγή…
/

Ένα είδος ομελέτας-υπερπαραγωγή που θα σε χορτάσει χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά. Είναι μια από τις δεκάδες προτάσεις της South Beach Diet. Πρόκειται για μια ακόμη δίαιτα η οποία στηρίζεται στην λογική πως για να κάψεις λίπος πρέπει να μειώσεις τα σάκχαρα στον οργανισμό σου. Όπως ήδη γνωρίζεις τα πιο πλούσια τρόφιμα σε σάκχαρα είναι οι υδατάνθρακες. Ιδιαίτερα οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι πιο εύκολα εύπεπτοι, γεγονός που αυξάνει την ινσουλίνη στον οργανισμό και ανοίγει την όρεξη. Η SouthBeach υπόσχεται να σπάσει αυτόν τον κύκλο και να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος.

Μάθε περισσότερα για τη South Beach Diet που συστήνει την παραπάνω συνταγή με ένα “κλικ” εδώ

/

Μια διατροφή που κρύβει πίσω της μια ολόκληρη φιλοσοφία και σε καλεί να επιστρέψεις και πάλι στις ρίζες της σωστής διατροφής αφήνοντας πίσω σου επεξεργασμένα τρόφιμα και έτοιμα προϊόντα. Η βασική αρχή της διατροφής αυτής βασίζεται στην ισορροπία των τροφών, σε αντιστοιχία με το γιν και το γιάνγκ. Στην ζυγαριά αυτή τα τρόφιμα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το πόσο γλυκά, αλμυρά, ξινά ή πικρά είναι. Στα πρότυπα της διατροφής αυτής και η συνταγή με αλεύρι από καλαμπόκι!

Διάβασε για τη Μακροβιοτική δίαιτα, το πρόγραμμα που εμπιστεύεται και η Madonna με ένα “κλικ” εδω

/

Είναι η πιο διάσημη διατροφή στη Μεγάλη Βρετανία αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Το σκεπτικό της, σκανδαλιστικά απλό. Υπόσχεται να σε βοηθήσει να χάσεις περισσότερα από 6 κιλά το μήνα. Κι αν ο αριθμός δεν σου ακούγεται εντυπωσιακός, σημείωσε πως δίαιτα πρέπει να κάνεις μόνο δύο μέρες την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες έχεις το ελεύθερο να απολαύσεις τα αγαπημένα σου τρόφιμα! Εντάξει πάντα με ένα μέτρο, αλλά σίγουρα χωρίς να καταπιέζεσαι…

Μάθε περισσότερα για την 5:2 Diet με ένα “κλικ”
εδώ

/

Λίγο πριν η νέα χρονιά μας κλείσει το μάτι, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, η google, έφτιαξε τη λίστα με τις δέκα πιο δημοφιλείς δίαιτες σύμφωνα πάντα με τις αναζητήσεις για αυτές στο διαδίκτυο. Νικήτρια διατροφή; Η αρχαιότερη και κατά κόσμον Paleo Diet! Η όλη ουσία της δίαιτας είναι να προτιμάς φυσικές τροφές που σου προσφέρουν υγεία και τέλεια φυσική κατάσταση και όχι επεξεργασμένες και τροφές που δεν… “προορίζονταν” για το ανθρώπινο είδος. Το ανθρώπινο σώμα εξελίχθηκε ανά τους αιώνες με τα τρόφιμα που έβρισκε σε αφθονία στη φύση.

Διάβασε περισσότερα για την δημοφιλέστερη δίαιτα για το 2013, την “παλαιολιθική δίαιτα” με ένα “κλικ” εδώ

/

Βρέθηκε και αυτή στη δεκάδα με τις πιο δημοφιλείς δίαιτες για το 2013, σύμφωνα με τη google. Είναι μια έξυπνη παραλλαγή της vegeterian diet που δεν σου απαγορεύει εντελώς το κρέας και σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά πιο εύκολα και υγιεινά. Flexitarian είναι ο συνδυασμός δύο λέξεων. Flexible που σημαίνει ευέλικτος και vegetarian. Το μυστικό της λέξης έγκειται στο γεγονός πως δεν είσαι υποχρεωμένη να αποκλείσεις το κρέας από τη διατροφή σου, προκειμένου να εκμεταλλευτείς τα οφέλη μιας διατροφής βασισμένης στη χορτοφαγία.

Μάθε περισσότερα για την Flexitarian Diet με ένα “κλικ”
εδώ

Read More

And More