Θέλεις γλυκό; Προτίμησε σοκολάτα!

Όταν ακούς τη λέξη σοκολάτα το μυαλό σου γεμίζει συναισθήματα απόλαυσης, αλλά και ενοχών… Η σοκολάτα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα, που πέρα από τη γλυκιά απόλαυση, κρύβει και οφέλη για την υγεία που δεν περνούν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα… αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο!

Η σοκολάτα είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φυσικά προϊόντα. Δίνει ενέργεια και τόνωση, ενισχύει την πνευματική διαύγεια και περιέχει όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά, δηλαδή υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, καθώς και μεγάλες ποσότητες καλίου, ασβεστίου, χαλκού, σιδήρου και μαγνησίου. Επίσης περιέχει μικρή ποσότητας καφεΐνης που λειτουργεί διεγερτικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Για όλους αυτούς τους λόγους η ΓΙΩΤΗΣ δημιούργησε τις Σοκολάτες Sweet & Balance που κυκλοφορούν σε δύο τύπους, bitter και γάλακτος, καλύπτοντας κάθε γούστο και προτίμηση. Όπως όλα τα επιδόρπια της σειράς έτσι και οι Σοκολάτες Sweet & Balance με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, δεν περιέχουν ζάχαρη και μας δίνουν λίγες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.

Εκτός από τις αγαπημένες μας πλάκες μπορούμε να απολαύσουμε τις σοκολάτες Sweet & Balance και σε mini σοκολατάκια, τα οποία χάρη στην εύχρηστη συσκευασία τους, μπορούμε να τα έχουμε πάντα μαζί μας. Ένα mini Σοκολατάκι Sweet & Balance καλύπτει τέλεια την επιθυμία μας για γλυκό, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει ακόμα περισσότερο να μην «ξεφεύγουμε» από το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής.

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Σοκολάτες Sweet and Balance για να δημιουργήσουμε καταπληκτικά και πιο ισορροπημένα επιδόρπια που θα κερδίσουν όσους τα δοκιμάσουν.

Γνωρίστε όλη τη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και ενημερωθείτε στο site www.sweetandbalance.gr

Advertisement

Read More

And More