Τι μπορείς να φας το βράδυ για να μη χαλάσεις τη δίαιτά σου, ούτε τον ύπνο σου…

Γυρίζεις σπίτι από τη δουλειά κουρασμένη και με την ένταση της ημέρας να μπορεί να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα σαν γυμνό καλώδιο. Κι έχεις να σκεφτείς τι θα φτιάξεις να φας, τι θα ετοιμάσεις για να πάρεις στη δουλειά την επόμενη μέρα, τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα… και να κάνεις και καμιά δουλειά στο σπίτι. Μέχρι να φτάσεις στο κρεβάτι η κούραση έχει μετατραπεί σε υπερένταση και δεν σε παίρνει ο ύπνος με τίποτα.

Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς έχει τις προτάσεις για ελαφρύ βραδινό που, εκτός του ότι φροντίζει τη δίαιτά σου, έχει τα κατάλληλα συστατικά για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς καλύτερα.

/

Το βραδινό δεν έχει πρέπει!!
“Η τροφή πρέπει να αποτελεί πρότυπο και όχι υποχρέωση” αναφέρει ο διαιτολόγος. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν σαν ένα ακόμη To Do στην μακροσκελή λίστα σου, αλλά ως τον τρόπο να είσαι και να δείχνεις λαμπερή και όμορφη.

/

“Αν το αντιληφθούμε, τότε σίγουρα θα καταλάβουμε ότι το να τρώμε ποιοτικώς θα διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας στα καλύτερα επίπεδα αλλά και θα έχουμε ευεξία στη διάθεση μας!” συμπληρώνει ο κ. Κριαράς.

Πεινάς ή απλά θέλεις κάτι για να χαλαρώσεις;
Υπάρχουν εκείνα τα βράδια που πεινάς πραγματικά και κάποια άλλα που αισθάνεσαι απλά πως χρειάζεσαι κάτι για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς ήρεμα. Γι’ αυτό κι εμείς ζητήσαμε από τον διαιτολόγο επιλογές για κάθε σου fitness κατάσταση για να διαλέξεις. Κανονικό πιάτο, ένα μικρό σνακ ή απλώς ένα ρόφημα σοκολάτας; Η επιλογή είναι δική σου.

/

Τρόφιμα που θα τονώσουν το σώμα, τον μεταβολισμό και τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς…

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα

Read More

And More