ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ: Τα φρούτα και τα λαχανικά του φθινοπώρου που βοηθούν στο αδυνάτισμα!

Αν σου αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά, τότε είμαι σε θέση να σου αφιερώσω το παρακάτω θέμα! Γιατί αγαπητή μου αναγνώστρια, αφού αναλύσαμε το πως θα χάσουμε τα κιλά των διακοπών, τον τρόπο για να κάνουμε το ιδανικό detox και τα tips που θα μας διατηρήσουν υγιείς μετά τις ατασθαλίες των καλοκαιρινών διακοπών, σκέφτηκα μιας και ο καιρός θυμίζει επιτέλους φθινόπωρο, να σου πω μερικές πληροφορίες για τις τροφές που μας προσφέρει η φύση αυτήν την εποχή και που φυσικά θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις.

Επειδή αυτό το θέμα δεν θα μπορούσα να το βγάλω εις πέρας μόνη μου, απευθύνθηκα στην Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και συνεργάτιδα του Δημήτρη Γρηγοράκη, Μαργαρίτα Μπουλούμπαση, η οποία θα μας παρουσιάσει ένα – ένα τα φρούτα και τα λαχανικά του φθινοπώρου, καθώς και τις σημαντικές τους ιδιότητές να βοηθούν στο αδυνάτισμα. Ο λόγος σε εκείνη…

“Το φθινόπωρο είναι η εποχή όπου όλοι μας μπαίνουμε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και επανερχόμαστε στην καθημερινότητα μας. Είναι λοιπόν πιο εύκολο να βάλουμε την διατροφή μας σε μία “τάξη”, ώστε να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από το κρυολογήματα, αλλά και φυσικά να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Αυτή η εποχή φέρνει μαζί της μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, απαραίτητα για την υγεία και την απώλεια βάρους. Πάμε να τα γνωρίσουμε!”


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More