To ευζην από την Amita φέρνει το διατροφολόγο στο σπίτι σου!

Χωρίς κόπο, χωρίς μετακινήσεις και φυσικά δωρεάν, ο διατροφολόγος «έρχεται» στο σπίτι σας με σημαντικές συμβουλές!

Μέσα από το www.efzinsessions.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε ζωντανά με εξειδικευμένους διατροφολόγους και να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Με γνώμονα τα καθημερινά θέματα που μας απασχολούν σε σχέση με την υγιεινή διατροφή και την καλή ποιότητα ζωής δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μία ιστοσελίδα με «ζωντανές συνεδρίες» (sessions) με διατροφολόγους μέσω ζωντανής αναμετάδοσης (live streaming)!

Αφού γίνετε μέλος στην ιστοσελίδα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημέρα που θα διεξαχθεί η επόμενη ζωντανή συνεδρία.

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στις 18.00 το απόγευμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας, μέσω live streaming, το session, όπου ένας διατροφολόγος δίνει συμβουλές και αναλύει το εκάστοτε θέμα της συνεδρίας. Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά, θέτοντας τις ερωτήσεις για οτιδήποτε σας απασχολεί ως προς το θέμα προς συζήτηση και όχι μόνο, για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ο διατροφολόγος παρακολουθεί τις ερωτήσεις και σας δίνει άμεσα τις συμβουλές του.

Στο τέλος του κάθε session, μπορείτε να βρείτε το video της συνεδρίας, τις ερωτήσεις των χρηστών με τις απαντήσεις τους καθώς και την παρουσίαση του εκάστοτε θέματος.

Εγγραφείτε τώρα και ελάτε πιο κοντά στο δικό σας «ευζην».

Read More

And More