Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica «κερδίζει» τους καταναλωτές στην Ελλάδα

To AQUA Carpatica, συνεχίζει να αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητά του μέσω της ανάδειξής του ως προϊόν της χρονιάς για το 2022 στην κατηγορία του. Το προϊόν της χρονιάς είναι ο μεγαλύτερος διεθνής θεσμός που ψηφίζεται από τους ίδιους τους καταναλωτές με κριτήριο την καινοτομία των προϊόντων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AQUA Carpatica Greece (@aquacarpatica.gr)

Δραστηριοποιείται σήμερα σε σχεδόν 50 χώρες με σκοπό να καθοδηγήσει τους καταναλωτές στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύσει τους παραγωγούς για την ποιότητα και την καινοτομία. Η μελέτη των φετινών βραβεύσεων διεξήχθη από την IRI σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η πηγή του AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Εξερευνήθηκε, αναλύθηκε σαν σύσταση και άρχισε να εμφιαλώνεται το 2010. Το Φυσικό Μεταλλικό, το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica, αλλά και το Kids, εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα; Ένα δροσερό, ευχάριστο, με απαλή, βελούδινη γεύση και χωρίς καμία επίγευση Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό.

Ο κος Γιάννης Βάλβης Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του AQUA Carpatica δηλώνει σχετικά με τη νέα διάκριση «Ο θεσμός Προϊόν της Χρονιάς, με το κύρος του, τις αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες και τη μεγάλη συμμετοχή των καταναλωτών, προσθέτει αξία στη διάκρισή μας αυτή.

Και, η χαρά μου είναι διπλή αφού προέρχεται και από Καταναλωτές που είναι και Συμπατριώτες μου. Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται η ασυναγώνιστη γεύση, η μοναδικότητα και η υψηλή ποιότητα για το «νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη». Τέτοιες διακρίσεις αποτελούν κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένα νερά»

 

 

 

 

 

Read More

And More