Το πιο δροσιστικό διάλειμμα θέλει Lipton Ice Tea!

Οι μέρες που στο γραφείο έχει πολλή δουλειά είναι πάντα δύσκολες είτε είναι Δευτέρα είτε Παρασκευή! Λίγο η χαλάρωση του Σαββατοκύριακου που δεν μπορεί να φύγει από πάνω σου όλη την εβδομάδα, λίγο που η δουλειά εύκολα μαζεύεται και όλα σου μοιάζουν βουνό!
Άμα βάλεις μαζί και τη ζέστη που σε αγκαλιάζει τότε ο συνδυασμός είναι… εκρηκτικός!

Μια τέτοια μέρα ήταν και η χτεσινή, με ζέστη, πολλή δουλειά, ατελείωτα τηλέφωνα, συνεννοήσεις και το κερασάκι στην τούρτα, ένα έκτακτο meeting της ομάδας που έπρεπε να ετοιμάσει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν.
Αυτό πρακτικά σήμαινε όλα τα κορίτσια μαζεμένα μέσα σε ένα γραφείο που όσο άνετοι κι αν είναι οι καναπέδες του δεν μπορούσαν να αντισταθμίσουν την κούραση του αδιάκοπου brainstorming που περιελάμβανε η συνάντηση.

Οι καφέδες, για όσες έπιναν, είχαν τελειώσει και κάποια στιγμή μια συνάδελφος πέταξε τη θεϊκή ατάκα: “Βρε παιδιά στέγνωσε το στόμα μου τόσες ώρες!”
“Άσε, το παίρνω πάνω μου!” της είπα και τινάχτηκα σαν ελατήριο που περίμενε πώς και πώς την ευκαιρία!
Μια επίσκεψη στην κουζίνα ήταν αρκετή για να γίνει το meeting μας πάρτι! Κατεύθασα μετά από λίγη ώρα με 5-6 παγωμένα ποτήρια γεμάτα Lipton Ice Tea και φυσικά έγινε το σώσε!

Δεν χρειάστηκα πολλά υλικά για να κάνω ένα απλό ποτήρι παγωμένο τσάι σε αυτό που ζητούσε η κάθε μια τους.
Παγάκια, φέτες από λεμόνι, τα αγαπημένα μου jars, ένα κουτάλι αντί για αναδευτήρα και τις διαφορετικές γεύσεις Lipton Ice Tea φυσικά.

Στη Μαρία έβαλα Green Lemon No Sugar με μια φέτα λεμόνι γιατί κάνει δίαιτα.
Η Σοφία είναι πιο εξεζητημένη και ενθουσιάστηκε με τη γεύση του Lipton Ice Tea Black Lemon με μια φέτα αγγούρι.
Η Τζο πίνει πάντα Black Peach με μπόλικο τριμμένο πάγο και μερικά φυλλαράκια δυόσμου.

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις! Σε ένα ποτήρι -κατά προτίμηση τύπου jar- βάλε πάγο, πρόσθεσε την αγαπημένη σου γεύση Lipton Ice Tea, γάρνιρε με φέτες λεμόνι ή lime, ανακάτεψε ελαφρά και “βούτα” σε μια όαση δροσιάς και απόλαυσης! Όπως καταλαβαίνεις το meeting πήρε άλλη τροπή! Ήταν σαν να βρισκόμασταν σε beach bar!

Γιατί το Lipton Ice Tea είναι απλώς… λατρεία και ο καλύτερος φίλος για τη δροσιά της παρέας, εντός αλλά και εκτός γραφείου!
Συνεχίζεται…

Read More

And More