Elle Macpherson: Στα 56 της παραμένει το “The Body”! Ποια είναι τα Fitness μυστικά της;

Ναι, έκλεισε τα 56. Ναι, λίγες ημέρες πριν μπούμε στην καραντίνα, έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το πιο γνωστό περιοδικό της Αυστραλίας και έχει αυτό το κορμί. Για την ακρίβεια, είναι Better Than Ever. Και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όσο φροντίζεις το σώμα σου, τόσο εκείνο σε αγαπά και διατηρείται σε φόρμα. Μόλις ακούς το όνομα της Elle Macphersonαμέσως στο μυαλό σου σχηματίζεται η εικόνα μίας καλλίγραμμης γυναίκας, η οποία προσέχει τη διατροφή και γυμνάζεται εντατικά. Όμως, το διάσημο μοντέλο δεν περιορίζεται σε αυτό. Πληροφορείται για τα τελευταία Fitness Trends, συμβουλεύεται τους ειδικούς, ακολουθεί τις συμβουλές τους και δοκιμάζει οτιδήποτε καινούριο θεωρεί ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του οργανισμού της. Πώς να μην την θαυμάζεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις

Η διατροφή της

Το μυστικό της: “Ξυπνάω στις 5:00 π.μ. και κάθομαι στο κρεβάτι για περίπου 10 λεπτά, προτού ετοιμαστώ για την πρωινή μου ρουτίνα. Αυτά τα 10 λεπτά είναι σωτήρια και δεν τα διαπραγματεύομαι. Ξέρω ότι με κάνει να νιώθω υπέροχα. Φτιάχνω στο μυαλό μου το πρόγραμμα ολόκληρης της ημέρας και πάντα αφήνω χρόνο για γυμναστική”

Το πρώτο της ρόφημα και οι πρώτες ασκήσεις της ημέρας: “Μόλις σηκωθώ από το κρεβάτι, πίνω ζεστό νερό με λεμόνι, για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός μου. Στη συνέχεια, ακολουθώ ένα πρόγραμμα διαλογισμού, που μου έχει δείξει ο Yoga Instructor μου, για περίπου 20-30 λεπτά. Βοηθά να με κρατά ισορροπημένη και να αισθάνομαι δυνατή και έτοιμη για οτιδήποτε συμβεί.

Το πρωινό της είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το απολαμβάνει με τον μικρότερο της γιο και κάθε μέρα είναι διαφορετικό (αλλά θρεπτικό).

“Είναι πάντα διαφορετικό, ανάλογα με το τι λαχταρά το σώμα μου. Τις περισσότερες ημέρες είναι ένα θρεπτικό smoothie με πρωτεΐνη, που παρασκευάζεται με γάλα αμυγδάλου, μισή μπανάνα και μια κουταλιά πρωτεΐνης με γεύση κακάο. Αν, πάλι, θέλω κάτι ζεστό και στερεό, προτιμώ αυγό ποσέ με σκούρο ψωμί σίκαλης χωρίς ηλίανθο ή σιτάρι, πλιγούρι βρώμης με σπόρους chia, μέσα σε ένα μπολάκι με γάλα αμυγδάλου. Το πρωινό συμπληρώνει το αγαπημένο μου εσπρεσάκι

To δεκατιανό της, το οποίο δεν το αλλάζει: Smoothie με μία κουταλιά πρωτεΐνης και μπανάνες!

Το κυρίως της αποτελείται από κρέας ή ψάρι, βραστά λαχανικά και γλυκοπατάτες στο φούρνο. Αν επιλέξει σαλάτα, τη συνοδεύει με την αγαπημένη της σος, η οποία δεν είναι άλλη από τη βινεγκρέτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις

Η γυμναστική της

Το διάσημο μοντέλο δεν σταματά ποτέ να κινείται, αφού θεωρεί ότι έτσι παραμένει ενεργή σε όλους τους τομείς της ζωής της. Επίσης, γυμνάζεται αρκετά νωρίς, προκειμένου να ξεκινά τη μέρα της με ενέργεια και θέληση να δημιουργήσει. Όπως σου ανέφερα, η μέρα της ξεκινά με 30 λεπτά διαλογισμού. Πώς συνεχίζεται;

Στις 6.30 π.μ, θα κάνω γιόγκα ή θα πάρω το ποδήλατό μου και θα ξεχυθώ στα δάση ή θα φορέσω το μαγιό και θα πραγματοποιήσω την πρωινή μου βουτιά. Όταν βαριέμαι τις επιλογές αυτές, φοράω τα αθλητικά μου και αρχίζω να τρέχω σε ρυθμούς χαλαρού τζόκινγκ για περίπου 30 λεπτά” αποκαλύπτει.

Όμως, δεν σταματά εκεί! Μόλις απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της ημέρας, η Elle γυμνάζεται μία ώρα πριν πέσει για ύπνο.

Κάνω μια ώρα άσκησης που πραγματικά απολαμβάνω κάθε μέρα. Θα μπορούσε να είναι paddle boarding, πεζοπορία ή ακόμα και θαλάσσιο σκι. Προς το παρόν, απολαμβάνω την πυγμαχία και τα spinning classes με φίλες.” δηλώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) στις

And More