Fitness Searches Of 2019: Τι έψαξες περισσότερο τη χρονιά που φθάνει στο τέλος της;

Άλλη μία χρονιά γεμάτη από αναζητήσεις (προσωπικές και μη) φθάνει στο τέλος της. Και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το κινητό ήταν προέκταση τόσο του χεριού μας, όσο και της σκέψης μας. Γιατί, κάθε απορία που θέτουμε στους φορείς αναζήτησης του διαδικτύου γίνεται, τη στιγμή που πάρουμε την απάντηση που ψάχναμε, πληροφορία. Και η πληροφορία, με τη σειρά της, γίνεται γνώση. Κάθε χρόνο, τέτοιες γιορτινές ημέρες, η Google δημοσιεύει τις δικές της λίστες, σχετικά με το τι ψάξαμε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε.

Και, επειδή, από τις αναζητήσεις σου, δεν έλειψαν τα Fitness θέματα, τι θα έλεγες να ρίξουμε μία ματιά στο πιο Fit Top 10 για το 2019;

 

1. Λύση για το υπερβολικό άγχος

Για ακόμα μία χρονιά, το άγχος βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων σου. Πράγμα πολύ λογικό, αν σκεφτείς ότι οι φρενήρεις ρυθμοί ζωής σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που όλο και αυξάνονται “στρεσάρουν” τον οργανισμό σου και σε αποδιοργανώνουν. Πάντως, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι, ικανοί να μειώσουν το στρες που νιώθεις και θα τους βρεις εδώ.

2. Φυσιολογικά επίπεδα πίεσης στο αίμα

Αν τη σκεφτείς σε συνδυασμό με το παραπάνω Google Search, μπορείς να καταλάβεις γιατί όλοι μας είμασταν λίγο Under Pressure τη χρονιά, που (επιτέλους) φθάνει στο τέλος της. Μήπως, να δοκιμάσεις μία από τις παρακάτω τροφές;

3. Τι είναι η δίαιτα Keto;

Λίγο ότι ακούσεις τη συγκεκριμένη λέξη παντού, λίγο ότι το αυτάκι σου άρπαξε τη φήμη ότι μπορείς να αδυνατίσεις, χωρίς να στερηθείς τίποτα, έτσι η δίαιτα Keto συμπλήρωσε το φετινό Top 3. Την καλύτερη, λοιπόν, θα τη βρεις εδώ.

4. Πόσο καιρό διαρκεί η γρίπη;

Ερώτηση που από τον Οκτώβριο και μετά “πήρε” τα πάνω της, αφού, αν το καλοσκεφτείς, τα χαρτομάντιλα έγιναν ο καλύτερος μας φίλος.

5. Πώς θα αποκτήσω επίπεδη κοιλιά;

Το έψαξες λίγο περισσότερο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και κατάφερες (όχι αδίκως) να το “ανεβάσεις” στην πέμπτη θέση. Πάντως, εμείς σου έχουμε τη λύση!

6. Πώς θα μειωθεί η χοληστερίνη;

Κανείς δεν την θέλει και φυσικά ούτε και εσύ. Για αυτό, έψαξες (και ελπίζουμε να βρήκες) τον τρόπο, για να “ρίξεις” την τιμή της.

7. Πόσες θερμίδες πρέπει να λαμβάνω ημερησίως;

Άλλος αριθμός για τον άντρα, άλλος για την γυναίκα. Μην μπερδευτείς! Πάντως, το κλειδί βρίσκεται στην ισορροπημένη διατροφή.

8. Τι είναι η διφθερίτιδα; 

Η τραγική είδηση του θανάτου ενός μικρού παιδιού από τη συγκεκριμένη ασθένεια, σε έκανε να ψάξεις και να μάθεις περισσότερα για αυτή. Πάντως, ο δικός μας παιδίατρος, Δρ. Σπύρος Μαζάνης, είχε γράψει, πριν από λίγο διάστημα, ένα αναλυτικότατο κείμενο.

9. Τι προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια;

Άλλο ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας στις αναζητήσεις σου για το 2019.

10. Πόσο καιρό μένει το αλκοόλ στον οργανισμό σου;

Και τα εορταστικά Hangover ξεκινούν…

(**Το συγκεκριμένο Top 10 αποτελεί συνδυασμό των παγκόσμιων Fitness Trends σε συνδυασμό με μερικά στοιχεία που δημοσίευσε η Google για την Ελλάδα.)

 

Read More

And More