Gwyneth Paltrow: Το detox πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί κάθε Ιανουάριο!

Τη θαύμασες μέσα από τους ρόλους της στη μικρή οθόνη. Τη γνώρισες καλύτερα, μέσα από τις συνεντεύξεις της. Ξεκίνησες να την “ακολουθείς”, όταν και η ίδια άρχισε να “ανοίγεται” και να μοιράζεται τα μυστικά της. Ξέρεις από εκείνα που κάθε ένας από εμάς θέλει να ακούσει. Έγινε η καλύτερη σου φίλη, όταν δημιούργησε το δικό της κόσμο, το Goop. Το site που κάθε άτομο σέβεται το well-being οφείλει να παρακολουθεί (και να κλικάρει μετά τον πρωινό καφέ). Ο λόγος, φυσικά, για τη Gwyneth Paltrow.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pepper Potts (@pottttsss) στις

Αν και δέχεται σκληρή κριτική από εκείνους που υποστηρίζουν ότι η διατροφή της είναι εξαντλητική, η Gwyneth δεν παύει να είναι στα μάτια μας (σου), ο Fitness Guru, που όλοι θα σπεύσουμε να ρωτήσουμε, όταν θέλουμε να μπούμε σε καθεστώς… δίαιτας. Ναι, αυτή την After Christmas περίοδο, είναι το πρώτο πράγμα που σκοπεύουμε να κάνουμε. Και το πρώτο που η ίδια η Gwyneth κάνει. Κάθε Ιανουάριος της είναι η αρχή για μία πλήρη αποτοξίνωση.

 

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά, στο Detox Plan της Gwyneth Paltrow;

 

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω το συγκεκριμένο πρόγραμμα με ένα μόνο επίθετο, αυτό θα ήταν σίγουρα το αυστηρό. Ναι, στερείσαι περισσότερα ακόμα και από εκείνα που φαντάζεσαι. Αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, βλέπεις άμεσα αποτέλεσμα. Ετοιμάσου να πεις όχι σε αλκοόλ, καφεΐνη, ζάχαρη, σόγια, γλουτένη, καλαμπόκι, γαλακτοκομικά, πατάτες (οποιουδήποτε χρώματος), ντομάτες και μελιτζάνες. Παράλληλα, πρέπει να ξεχάσεις τα αναψυκτικά, αλλά σε καμία περίπτωση το νερό, το οποίο οφείλεις να καταναλώνεις σε ποσότητα δύο λίτρων (τουλάχιστον παρακαλώ) ημερησίως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop) στις

Πάντως, σύμφωνα με αρκετά Fitness περιοδικά, η Gwyneth, τον πρώτο μήνα του χρόνου ακολουθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Μόλις ξυπνήσει: Μία κούπα νερό με λεμόνι
Πρωινό: Smoothie με kale, πικραλίδα, λεμόνι, αχλάδι και αγγούρι
Μεσημεριανό: Σούπα με κολοκύθα, τζίντζερ, κόλιανδρο, κρεμμύδι, λάδι καρύδας ή αμυγδάλου & ζωμό κοτόπουλου
Σνακ: Κέικ ρυζιού με βούτυρο αμυγδάλου ή απλά ρυζογκοφρέτες 
Βραδινό: Σαλάτα με κοτόπουλο, μαρούλι, κόλιανδρο, βασιλικό, καρότο, αγγούρι και χυμό από lime.

 

Τι είδος γυμναστικής ακολουθεί;

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η σταρ του Hollywood γυμνάζεται πολύ και αρκετά συχνά. Ειδικότερα, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα αερόβιας άσκησης (περίπου 50 λεπτών συνολικά), το οποίο συμπληρώνει με άλλα 30 λεπτά ασκήσεων με ελαφρά βάρη. Και όλα, αυτά 4-5 φορές την εβδομάδα. Ναι, τα αθλητικά είναι το second skin της.

Παράλληλα, προκειμένου να αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς, ολοκληρώνει αρκετές φορές την προπόνηση της με τραμπολίνο. Για δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά.

Τέλος, η ίδια απολαμβάνει καθημερινά τη hot yoga της, αφού, όπως υποστηρίζει (σθεναρά) απομακρύνει όλες τις περιττές τοξίνες, “καθαρίζοντας” τον οργανισμό.

 

Έτοιμη να γίνεις η επόμενη Gwyneth;

And More