Η Miley Cyrus έχει ένα άκρως εντυπωσιακό σώμα! Αυτά είναι τα Fitness μυστικά της

Είναι δυναμική, πάντα ανατρεπτική και απίστευτα ταλαντούχα. Κάθε της τραγούδι γίνεται επιτυχία. Κάθε βίντεο της προκαλεί σάλο. Κάθε φωτογραφία της στο Instagram γίνεται Viral και συγκεντρώνει άπειρα likes. Ναι,η Miley Cyrus ξέρει τι θέλει ο κόσμος και του προσφέρει στον υπερθετικό βαθμό. Η ίδια τηρεί κατά γράμμα,τα όσα υποστηρίζει περί wellbeing, αφού ακολουθεί πιστά ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και υγιεινής ζωής.

Ποια είναι, λοιπόν, τα Diet & Fitness μυστικά της;

Η διατροφή της

Τι τρώει, λοιπόν, η Miley; Λόγω της τεράστιας αγάπης της για τα ζώα, η πιο όμορφη κόρη του Billy Ray Cyrus, ακολουθεί vegan διατροφή. Έχει αποκλείσει, δηλαδή, οτιδήποτε ζωικό από το menu της.

Με το να μην καταναλώνω ζωικά προϊόντα, έχω προστατέψει τον οργανισμό μου από διάφορες αρρώστιες” δηλώνει σε συνέντευξη της το 2018, εκφράζοντας, με τον τρόπο αυτό, την πεποίθηση της. Επίσης, τα τρόφιμα που επιλέγει είναι πάντα χωρίς γλουτένη και με χαμηλά (έως ελάχιστα) λιπαρά. Σε αυτό το σημείο, κράτα στο μυαλό σου ότι έχει δυσανεξία στη λακτόζη, πράγμα που σημαίνει ότι οι διατροφικές επιλογές της είναι λιγότερες από όσες πιστεύεις.

To αγαπημένο της superfood είναι το αβοκάντο, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της στους ξηρούς καρπούς και στα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα οποία απολαμβάνει στο πρωινό της με γάλα αμυγδάλου. Στο μεσημεριανό της πιάτο θα βρεις πληθώρα από ψάρια και φυλλώδη λαχανικά, ενώ το βραδινό της σερβίρεται πάντα τέσσερις ώρες πριν πάει για ύπνο.

Η γυμναστική της

Αν πιστεύεις ότι αυτό το σώμα είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά της διατροφής, η Miley Cyrus έρχεται να ανατρέψει το σκεπτικό σου. Μπορεί, όταν ήταν μικρή, να μην ήθελε καν να περάσει έξω από τα Fitness Studios, όμως, το 2013, κάτι άλλαξε. Πέρα από την εμφάνιση της. Πήγε με τη μικρή της αδερφή σε ένα Pilates Studio και έκτοτε η γυμναστική, τύπου Pilates, έγινε η αγαπημένη της.

Μετά την πρώτη προπόνηση, δύο πράγματα αισθάνθηκα: πόνο και ευεξία. Δεν μπορούσα να το περιγράψω. Έτσι, άρχισα να πηγαίνω καθημερινά για περίπου 50 λεπτά και να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του Personal Trainer μου. Μετά από περίπου δύο μήνες, αποφάσισα να χτίσω το προσωπικό μου studio Pilates μέσα στο σπίτι μου. Και ακόμα και σήμερα δεν το μετανιώνω!” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της η αγαπημένη τρσγουδίστρια.

Πριν από δύο χρόνια, αποφάσισε να προσθέσει τη γιόγκα στη ζωή της, αφού, όπως, υποστηρίζει και η ίδια είναι ένα νέο “παράθυρο” στον κόσμο. Το είδος γιόγκα που προτιμά η νεαρή τραγουδίστρια, είναι η Ashtanga, που επικεντρώνεται στην δύναμη και την καρδιαγγειακή ευεξία, μέσω ασκήσεων αναπνοής. Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι για να έχει αυτό το αποτέλεσμα, παρακολουθεί τα συγκεκριμένα μαθήματα έξι φορές την εβδομάδα από δύο ώρες ανά ημέρα.

Αν εσύ, τώρα, χαζεύεις και θες να αποκτήσεις τους κοιλιακούς, η, πάντα εντυπωσιακή, Miley έχει δύο λογάκια να σου πει:

Πρέπει να μάθεις, όχι μόνο πως να σφίγγες την κοιλιά σου, αλλά και πως να την τραβάς όσο περισσότερο προς τα μέσα γίνεται και αντέχεις”, δήλωσε σε συνέντευξή του, ο δάσκαλος που της κάνει Pilates.

Το να κάνεις 40 κοιλιακούς την ημέρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει από μόνο του” συμπληρώνει η ίδια, η οποία τον εμπιστεύεται τυφλά.

Read More

And More