Η Nicole Scherzinger στα 41 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Αυτά είναι τα Fitness μυστικά της

«Don’t you wish your girlfriend was hot like me?» τραγούδησε η Nicole Scherzinger στον τελικό του X-Factor UK την προηγούμενη Κυριακή, κάνοντας μαζί με τις υπόλοιπες Dolls το πιο επικό comeback της δεκαετίας. Kαι, ειλικρινά, η εμφάνιση της επί σκηνής δικαίωσε τον αμφιβληστροειδή κάθε θεατή. Πριν από λίγους μήνες, η Nicole “έκλεισε” τα 41, αν και η εμφάνιση της μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι μοιάζει… 31. Έτσι, λοιπόν, ψάξαμε, βρήκαμε και φυσικά μοιραζόμαστε μαζί σου τα Diet & Fitness μυστικά της.

Η διατροφή της 

Στο πρωινό της πιάτο, θα βρεις, κυρίως, αυγά ή τοστ με καπνιστό σολομό ή μπέικον, ή porridge (χυλός από βρώμη μέσα σε νερό ή γάλα). Είναι πολύ θρεπτικό και βοηθάει στο αδυνάτισμα.

Το μεσημέρι, θα επιλέξει σούπα ή το αγαπημένο της σούσι. Λατρεύει τα sushi rolls, αλλά και τη σαλάτα με kale (ένα πολύ θρεπτικό και καταπράσινο λαχανικό). Πιο γενναιόδωρη είναι με τον εαυτό της το βράδυ, καθώς του επιτρέπει να απολαύσει ζυμαρικά, ρύζι, κρέας, λαχανικά αλλά και σούσι. Μόνο, όμως, όταν μέσα στην ημέρα έχει φάει λίγη σαλάτα.  Από σνακ επιλέγει αμύγδαλα, καρύδα, νερό από καρύδα και μικρά καρότα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) στις


Τι τρώει, όμως, η Nicole Scherzinger όταν η λιγούρα της “χτυπά” την πόρτα;
Zυμαρικά και pizza. Λατρεύει το μεξικάνικο με άφθονο τυρί, τις προτηγανισμένες πατάτες, αλλά και τα πατατάκια με αλάτι ή ξύδι.

«Πιστεύω πως πρέπει να απολαμβάνεις τα πάντα με μέτρο. Εάν καταπιέσω τον εαυτό μου, θα αντιδράσει και αντί για μία μερίδα, θα φάω 10!» δηλώνει η Nicole σε πρόσφατη συνέντευξη της, υπογραμμίζοντας ότι είναι υπέρμαχος της ισορροπημένης διατροφής.

Πριν σε αφήσω για τη γυμναστική της, ετοιμάσου: Η Nicole είναι καλή μαγείρισσα! Ναι, έχει και αυτό το προσόν. “Ταξιδεύω πολύ αλλά όταν είμαι σπίτι λατρεύω να μαγειρεύω. Μ’ αρέσει να μαγειρεύω μακαρόνια, επειδή είναι εύκολα. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι τυρόπιτα, fajitas με κοτόπουλο και κοτόπουλο teriyaki με λαχανικά” δηλώνει και εμείς μένουμε speechless.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) στις


Η γυμναστική της

Όπως πολύ καλά περίμενες, η Nicole, για να έχει αυτό το κορμί, “λιώνει” στη γυμναστική. Αν και το πρόγραμμα της είναι κάτι παραπάνω από φορτωμένο, η πανέμορφη τραγουδίστρια πάντα βρίσκει χρόνο, για να γυμνάσει το άκρως εντυπωσιακό σώμα της. Της αρέσει να τρέχει 20 λεπτά στο διάδρομο και μετά να κάνει ασκήσεις για όλο το σώμα. Από squats, push-ups μέχρι και κοιλιακούς.  Στις ασκήσεις της, χρησιμοποιεί πολύ τις μπάλες γυμναστικής και λάστιχα για αντιστάσεις.

Η γυμναστική αλλάζει τα πάντα γύρω από τη ζωή μου και με γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Δεν γυμνάζομαι, ούτε επειδή είμαι νάρκισσος, αλλά ούτε επειδή είμαι ματαιόδοξη.” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Κι όταν δεν προλαβαίνει να πάει γυμναστήριο, γυμνάζεται στο σπίτι της. Κάνει ασκήσεις υψηλής έντασης, συνήθως αερόβιες, όπως Soul Cycle, Ηot yoga και Power yoga. Άλλωστε, η yoga είναι πλέον το αγαπημένο της σπορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) στις


 

 

Read More

And More