Καν’το όπως η Jessica Biel! Αυτά είναι τα Fitness μυστικά της Mrs. Timberlake

Από το απλό κορίτσι της γειτονιάς, η Jessica Biel κατάφερε, μέσα σε λίγα χρόνια, πολλά. Έγινε ένα διάσημο μοντέλο, μία πετυχημένη ηθοποιός, παντρεύτηκε τον Justin Timberlake και, εν τέλει, δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Αμερικανίδα ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της βιομηχανίας του Hollywood. Η ίδια δηλώνει Fitness Addict και διαβάζει πολύ, για να φτάσει στο επιθυμητό (για τα δικά της μέτρα) επίπεδο well – being. Στο σπίτι της θα βρεις πληθώρα από βιβλία, τα οποία στοχεύουν στην ευζωία και στην πιο σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της.

Μπορεί να έκανε μία μικρή παύση για να μεγαλώσει η ίδια το γιο της, όμως, εδώ και δύο χρόνια, έχει επιστρέψει δυναμικά, μετρώντας, ήδη, μία υποψηφιότητα για Χρυσές Σφαίρες και τα PrimeTime Emmys. Εμείς, όμως, σήμερα λέω να επικεντρωθούμε στο σώμα της, το οποίο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε κάθε insta φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις

Η διατροφή της

Το καθημερινό πρωινό της περιλαμβάνει pancakes, φτιαγμένα 100% από βιολογικά υλικά. Η βάση τους είναι το βούτυρο αμυγδάλου και το βιολογικό μέλι, αφού η ίδια δηλώνει τεράστια fan της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων. Έχοντας αφαιρέσει, εδώ και πολλά χρόνια, τον καφέ από τη διατροφή της, η ίδια επιλέγει να τα συνοδεύσει με πράσινο τσάι ή τσάι του βουνού.

Το δεκατιανό της αποτελείται κυρίως από φρέσκα φρούτα, τα οποία μαζεύει από τον τεράστιο κήπο της και τα καθαρίζει η ίδια. Αδυναμία της; Τα ζουμερά πορτοκάλια και τα τραγανά μήλα.

Στο μεσημεριανό της πιάτο, θα βρεις σίγουρα πληθώρα λαχανικών και κινόα. Πάντως, το αγαπημένο της πιάτο είναι τα μπιφτέκια λαχανικών ή θαλασσινών. Φυσικά, και δεν τα συνοδεύει με πατάτες, αλλά με μαρούλι βιολογικής προελεύσεως και ανάλατους ξηρούς καρπούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις


Όσο και να αδυνατείς να το πιστέψεις, το βραδινό της πιάτο είναι και το κυρίως της.

Η στιγμή που γυρνάω σπίτι μου μετά από μία κουραστική ημέρα ή ένα επαγγελματικό ταξίδι και στο τραπέζι βρίσκω σολομό με μπρόκολο να με περιμένει είναι η πιο χαλαρή στιγμή της ημέρας μου” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Όταν βρίσκεται έξω για δείπνο, η Jessica γεμίζει το πιάτο της με σαλάτα ρόκας, σόγια και φιλέτο κοτόπουλου.

Τέλος, κράτα στο μυαλό σου ότι η διατροφή της βασίζεται σε προϊόντα άνευ γλουτένης και πρόσθετης ζάχαρης.

Η γυμναστική της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις


Αν νομίζεις ότι αυτό το σώμα μπορεί να χτιστεί χωρίς γυμναστική, τότε άλλαξε τρόπο σκέψης. Η Jessica Biel,έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα αγαθά κόποις κτώνταιαποκαλύπτοντας, σε συνέντευξη της ότι γυμνάζεται κάθε μέρα από περίπου 45 λεπτά τη φορά.

Αρχικά, ο personal trainer της είναι ο, αρκετά γνωστός στους κύκλους των celebrities, Jason Walsh. Έχοντας δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων με αντιστάσεις ή λάστιχα, η Jessica δε μπορεί να πατήσει skip σε κανένα Gym Class της.

Οι ασκήσεις που κάνουμε μαζί προκαλούν πόνο. Σκεφτείτε ότι περιλαμβάνονται σε προπονήσεις αθλητών, με τους τελευταίους να τις μισούν. Το μυστικό για το τέλειο σώμα της είναι η πειθαρχία. Όταν εμπιστευτεί έναν ειδικό, τον ακολουθεί με κλειστά μάτια. Μπορεί στις προπονήσεις να πονά, όμως, γνωρίζει, ότι σε αργότερα ο πόνος αυτός θα είναι η δύναμη της. Το μέσο που θα την οδηγήσει στην ευεξία. Είναι η πιο αφοσιωμένη μαθήτρια που έχω.” δηλώνει ο Jason σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Women’s Health”.

Για τα πόδια της ξεκινά με προβολές (αφού ο Jason τις θεωρεί την πιο σημαντική προθέρμανση) και συνεχίζει με πολλές επαναλήψεις από squats και ασκήσεις για προσαγωγούς & απαγωγούς.

Για τους κοιλιακούς, ακολουθεί το μοντέλο της Ρώσικης σχολής γυμναστικής. Χρησιμοποιεί μία μπάλα που ζυγίζει 15 κιλά και, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του personal trainer της, γυμνάζει πλάγιους, ορθούς και “χαμηλούς” κοιλιακούς. 3 σετ των 20 επαναλήψεων κάθε μέρα.

Κάθε της προπόνηση ξεκινά με 10 λεπτά αερόβιας άσκησης και ολοκληρώνεται με 5 λεπτά σχοινάκι. 

Read More

And More