Ξεκίνησες γυμναστική; Ασκήσεις για γράμμωση από την Μάντη Περσάκη

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να εντάσσουμε την άσκηση στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα για να βελτιώνουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία. Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο αγαπημένος μας καφές Nescafé με την ευεργετική του δράση.

Παρακάτω θα βρείτε ένα σύντομο βίντεο με ασκήσεις για γράμμωση και ενδυνάμωση όλου του σώματος. Είναι ένα επαρκές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να κάνετε όπου κι αν βρίσκεστε. Δίνοντας μεγάλη προσοχή στις οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε άσκησης, κάνοντας πάντα ζέσταμα, αποθεραπεία καθώς και διατάσεις ανάμεσα στην κάθε άσκηση, για την αποφυγή τραυματισμών, θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα στο σώμα σας. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ζητήστε την έγκριση του γιατρού σας.

Από αθλήτρια υπήρξα λάτρης του καφέ Nescafé. Είναι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες και με ακολουθεί στις προπονήσεις δίνοντας μου την απαραίτητη ενέργεια όλη μέρα με την υπέροχη και μεστή γεύση του. Είναι η καθημερινή μου απόλαυση.

Τα οφέλη του καφέ Nescafé είναι πολλά: Λόγω της καφεΐνης, προσδίδει τόνωση και διεγείρει ήπια το νευρικό μας σύστημα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη μνήμη και την συγκέντρωσή μας.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο βίντεο!!!

*Sponsored by Nescafé