Γρήγορες και εύκολες συνταγές με λιγότερο από 300 θερμίδες!

Το πλάνο έχει ως εξής: Βρισκόμαστε ένα μήνα μακριά από τις γιορτές και ήδη έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής. Ο λόγος; Τον ξέρεις ήδη! Μα φυσικά για να μας βρουν τα Χριστούγεννα σε σούπερ φόρμα, αλλά και για να έχουμε ένα μικρό περιθώριο να πάρουμε κάποια κιλάκια εκείνες τις ημέρες. Οπότε, αυτό που κάνουμε είναι να προσέχουμε αρκετά τι τρώμε (ντάξει όσο μπορούμε), να κάνουμε ισορροπημένα γεύματα και να ξεχάσουμε για λίγο τα τσιμπολογήματα και τις ατασθαλίες.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Για να μείνουμε πιστές στη δίαιτά μας, χρειάζεται και ο ανάλογος ελεύθερος χρόνος. Πρέπει να μαγειρέψουμε τα σωστά φαγητά και να ετοιμάσουμε τα τάπερ που θα πάρουμε μαζί μας στη δουλειά. Ντάξει, η εύκολη λύση του delivery δεν βοηθάει σε αυτήν τη φάση. Τις περισσότερες φορές όμως και στην προσπάθεια να μαγειρέψουμε κάτι γρήγορο και νόστιμο, προσθέτουμε λάθος υλικά με αποτέλεσμα να αυξάνουμε τις θερμίδες (τύπου έτοιμες σάλτσες). Και κάπως έτσι το πιάτο μας από υγιεινό και με λίγες θερμίδες, γίνεται το γεύμα-εχθρός που θα καταστρέψει τη δίαιτά μας.

Οκ οκ! Σταματάω αυτόν τον παραλογισμό και μπαίνω στο κυρίως θέμα. Σήμερα θα μαγειρέψουμε και θα φτιάξουμε νόστιμες και υγιεινές συνταγές με λιγότερο από 300 θερμίδες (aka ιδανικές για τη δίαιτα μας). Το πιο τέλειο από όλα είναι ότι οι συγκεκριμένες συνταγές δεν θα σου πάρουν περισσότερο από 30 λεπτά για να τις φτιάξεις (μέσα στα 30 λεπτά περιλαμβάνεται και η προετοιμασία και το μαγείρεμα). Φτιάχνεις δηλαδή τη συνταγή, τη βάζεις στο φούρνο, κάνεις ένα μπανάκι για 20 λεπτά και μόλις βγεις το γεύμα σου θα είναι έτοιμο. Σούπερ! Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις light, γρήγορες, εύκολες και νόστιμες συνταγές…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Mini frittatas με μπρόκολο και μπέικον γαλοπούλας
Θερμίδες: 165/ μερίδα

Ταμπουλέ με ρόδι και βαλσάμικο
Θερμίδες: 298/ μερίδα

Ψητά πορτομπέλο με αυγά
Θερμίδες: 122/ μερίδα

Αλμυρά muffins με λαχανικά
Θερμίδες: 50/ μερίδα

Muffins τριπλής σοκολάτας
Θερμίδες: 225/ μερίδα

Για περισσότερες light συνταγές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More