Margot Robbie: Έτσι έφτιαξε το κορμί της για τους διάσημους ρόλους της

Είναι μια από τις ποιο ταλαντούχες και εκθαμβωτικές νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η Margot Robbie δεν έχει κατακτήσει το κόσμο του κινηματογράφου, μόνο με το ταλέντο της αλλά και την απαράμιλλη ομορφιά της που θυμίζει κάτι σε Γκρέις Κέλι, ενώ το καλλίγραμμο σώμα της είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και σωστής διατροφής. Πώς αλλιώς νομίζεις ότι μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που είχαν τα γυρίσματα του I, Tonya και του Suicide Squad;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις

Είτε το απαιτεί ο ρόλος της ή όχι όμως, η όμορφη Αυστραλή, ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και εκτός γυρισμάτων, για να μπορέσει να διατηρήσει την υγιή και καλλίγραμμη φιγούρα της. Όχι μόνο, έχει αποκλείσει τα κορεσμένα λιπαρά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα από την διατροφή της, αλλά ακολουθεί και μια ρουτίνα γυμναστικής που αποτελείται από βάρη, ασκήσεις για κοιλιακούς και πολύ αερόβια άσκηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις

Ποια ακριβώς γυμναστική κάνει η Margot Robbie

Για τον ρόλο της ως πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Tonya Harding, η 29χρονη ηθοποιός, πέρασε άπειρες ώρες πάνω στον πάγο για να μάθει να κάνει πατινάζ. Πέρασε όμως, εξίσου πολλές ώρες και στο γυμναστήριο για να ενδυναμώσει τους μυς της, κάνοντας καθίσματα και σηκώνοντας βάρη. Επειδή έπρεπε να κάνει διάφορες φιγούρες καλλιτεχνικού πατινάζ στην ταινία, η Robbie έκανε ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον κορμό αλλά και τα πόδια, πράγμα που της έκανε να αποκτήσει το μισχοειδές και ευκίνητο σώμα που έχουν οι περισσότερες αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων έκανε 100 καθίσματα καθημερινά, έπειτα από συμβουλή της ίδιας της Harding.

Αν και γυμναζόταν μόνο πέντε μέρες την εβδομάδα, κάθε session κρατούσε περίπου 4 ώρες, πράγμα που εξηγεί και την απίστευτη φυσική της κατάσταση.

Για τον ρόλο της ως Harley Quinn, το 2015, έκανε μπόξινγκ και έντονες ασκήσεις για πόδια και γλουτούς, ενώ επικεντρωνόταν πολύ και στους κοιλιακούς της. Ο προσωπικός της γυμναστής, Andie Hecker, δήλωσε σε συνέντευξή του για την Robbie, “Ήταν πραγματική αγωνίστρια. Ήταν φοβερό να βλέπεις το σώμα της να μεταμορφώνεται, όπως ακριβώς το ήθελε, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις

Ποια ακριβώς είναι η διατροφή που κάνει η Margot Robbie

Μπορεί να κατάγεται από μια γωνιά της Γης, που είναι γνωστή για τον χαλαρό της χαρακτήρα και ρυθμό ζωής, η καριέρα όμως στο Χόλιγουντ έκανε την γνωστή ηθοποιό, πολλές φορές να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα, προκειμένου να αδυνατίσει για ένα ρόλο. Στη διατροφή της δεν έχουν καμία θέση, τα κορεσμένα λιπαρά, το φαστ φουντ, τα αναψυκτικά και η σοκολάτα, όταν προετοιμάζεται για έναν ρόλο. Επιτρέπει όμως, στον εαυτό της ένα ή δυο ποτήρια κρασί.

Η διατροφή της είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελείται από χυλό και πράσινο smoothie για πρωινό, σαλάτα και κοτόπουλο για μεσημεριανό και ψάρι με ψητά λαχανικά για βραδινό.

Όσο κι αν πιέζεται για να μείνει πιστή στην διατροφή της, υπάρχουν φορές που υποκύπτει στον πειρασμό. “Μιζεριάζω αν δεν φάω. Δεν μπορώ να τρώω κάθε μέρα σαλάτα και να πίνω μισό ποτήρι κρασί, κάθε δεύτερη μέρα. Απλά δεν μπορώ να το κάνω”, έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

“Δεν έχω μέτρο. Λατρεύω τις μπύρες, τις τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ, αλλά αν πρέπει να μπω σε μπικίνι, τότε τρώω καρότα για τρεις μέρες. Είμαι των άκρων. Η διατροφή μου αποτελείται κυρίως από βάφλες και τηγανιτές πατάτες”.

Read More

And More