Μπορεί η παρέα σου να καταστρέψει τη διατροφή σου;

Μπορεί η παρέα σου να καταστρέψει τη διατροφή σου; | tlife.gr

Μη ζηλεύεις τους ανθρώπους γύρω σου που παραδίνονται στα παχυντικά και ανθυγιεινά junk food. Έχεις βγει με φίλους για ποτό και η παρέα καταλήγει σε κάποιο σουβλατζίδικο. Αν ξεκινήσεις να ρίχνεις κλεφτές ματιές σε όσα παραγγέλνουν οι άλλοι γύρω σου το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυλήσεις σε λάθος επιλογές.

Εσύ έχεις τη δύναμη να επιλέξεις σαλάτα! Γι’ αυτό μην τα χαλάσεις στο dressing. Μην ξεχνάς μια σαλάτα με μπόλικο dressing μαγιονέζας και άλλων παχυντικών συστατικών μπορεί να ισοδυναμεί σε θερμίδες με ένα ολόκληρο burger! Προτίμησε το dressing των φαγητών σου να περιέχει συστατικά θρεπτικά για τον οργανισμό και με λιγότερα λιπαρά.

Smart Tip: Προτίμησε το ελαιόλαδο αντί της μαγιονέζας. Έτσι θα λάβεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα λοιπά θρεπτικά συστατικά και δεν θα λάβεις τα κορεσμένα λιπαρά τα οποία θα βλάψουν εσένα άμεσα και έμμεσα.

Μην ξεχνάς την ικανοποίηση όταν ανέβεις και πάλι στη ζυγαριά. Ή ακόμη καλύτερα, όταν ξυπνήσεις το πρωί, ανάλαφρη και χωρίς καούρες και βάρος στο στομάχι!

READ more