Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει τον προσωπικό σου Coach …σπίτι!

Ναι, το να φορέσεις τα αθλητικά σου και να κατευθυνθείς προς το γυμναστήριο τώρα που έξω έχει πολλή ζέστη, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Μήπως, όμως, το να έρθει ο γυμναστής στο σπίτι είναι ευκολότερο; Ρητορική η απάντηση. Φέτος, λοιπόν, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σου δίνει την δυνατότητα να γυμνάζεσαι ευχάριστα και με ασφάλεια από το δικό σου προσωπικό χώρο.

O δικός σου Coach είναι έτοιμος να σε γυμνάσει και να σου προσφέρει την ενδυνάμωση που χρειάζεσαι και την ευεξία που αναζητάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο www.germanos.gr ή σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μετά την απογευματινή σου βόλτα και να αποκτήσεις τη συνδρομή που θα πάει σε άλλο level τη Fitness Routine σου. Έτσι, με ένα μόνο κλικ βρίσκονται στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού, της Smart TV, του tablet ή του laptop σου, ολοκληρωμένα ψηφιακά προγράμματα εκγύμνασης και ευεξίας στα ελληνικά με μαθήματα για fitness, yoga, pilates και χορό, σχεδιασμένα από κορυφαίους προπονητές με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο είδος τους. Τα μαθήματα ανανεώνονται κι εμπλουτίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις πλέον σύγχρονες τάσεις στο fitness, όπως Acro Yoga, Ballet Fit, αυτοάμυνα και άλλα.

 

 

Et voila! Έχεις στη διάθεση σου τον προσωπικό σου εικονικό προπονητή, ο οποίος, όχι μόνο θα σου δείξει πώς να εκτελέσεις σωστά την κάθε άσκηση (ξέρω, βασικό σου πρόβλημα και δικό μου), αλλά θα είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.

Εγώ λέω να επιλέξω το Dance Section, αν και δεν το λες και το δυνατό μου σημείο, αφού ο συγχρονισμός χεριών και ποδιών, όσο ακούω το αγαπημένο μου τραγούδι δεν περιλαμβάνεται στα ατού μου. Τίποτα όμως δεν με σταματάει. Πατάω το κουμπί στην smart TV μου και ένα τεράστιο libraby με video choreography ανοίγεται μπροστά μου. Hits after hits και εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω με ποιο τραγούδι να ξεκινήσω και με ποιο να ολοκληρώσω το ρυθμικό μου session. Δεν αγχώνομαι, όμως. Γιατί γνωρίζω ότι αν κάνω κάτι εντελώς λάθος και χάσω το βηματισμό, μπορώ να τοποθετήσω το βίντεο σε λούπα ή να αξιοποιήσω τη δυνατότητα που μου προσφέρει η πλατφόρμα για slow – motion. Βήμα – βήμα έρχεται η επιτυχία, στην κυριολεξία. Σε αυτήν την πρώτη μου επαφή, ο The Coach με έμαθε να χορεύω το hit του φετινού καλοκαιριού, ενώ παράλληλα γυμνάστηκα με τον πιο ευχάριστο τρόπο, σχεδόν χωρίς να το καταλάβω. Κι όλα αυτά με συνδρομή που ξεκινά από €9,99 το μήνα.

Επιπλέον, οποιαδήποτε απορία έχεις ως αθλούμενος και συνδρομητής της πλατφόρμας, τη σημειώνεις τη στιγμή που σου δημιουργείται και σύντομα οι coaches θα μπορούν να σου δώσουν την απάντηση μέσω εβδομαδιαίων webinars, στα οποία θα παρακολουθείς step by step πώς να εκτελείς μία άσκηση ή την αγαπημένη σου χορογραφία σε ένα διαδραστικό live training session.

Από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι. Εσύ, τι περιμένεις;

P.S. Πριν φύγεις από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς και τα απαραίτητα sports accessories, όπως ένα στιλάτο smartwatch, για να μετράς τους καρδιακούς παλμούς και να καταγράφεις τα βήματα και την πρόοδο σου.