Πάρε το joypad από το αγόρι σου: Οι γυναίκες παίζουν και χάνουν …κιλά!

Αν μέχρι τώρα σε εκνεύριζε που καθόταν με τις ώρες μπροστά σε μια τηλεόραση πάρε την εκδίκησή σου. Video Games για να διασκεδάσεις και να κάνεις τέλειο σώμα.

Είναι ότι πιο Hot στο χώρο των παιχνιδιών. Ξέχνα τα βαρετά παιχνίδια και μπες στον κόσμο της διαδραστικότητας. Με τα ειδικά τηλεχειριστήρια οι κινήσεις σου θα αναπαριστώνται στην τηλεόραση. Παίξε, διασκέδασε και… χάσε κιλά λοιπόν.
Εμείς επιλέξαμε παιχνίδια από όλες τις κονσόλες της αγοράς. Διάλεξε εκείνο που επιθυμείς και ξεκίνα το fit παιχνίδι.

Wii Fit Plus

Χρησιμοποίησε το διασκεδαστικό διαδραστικό Wii για να αποκτήσεις μέση δαχτυλίδι από την άνεση του σπιτιού σου. Πρόσεξε γιατί το πρόγραμμα είναι ένας αυστηρός personal trainer που δεν θα σου χαριστεί. Αν δεν επιστρέψεις επάνω στο Fit Board την μέρα και ώρα που πρέπει, θα υποστείς τις συνέπειες. H Νintendo είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε παιχνίδια διαδραστικά, τα οποία και έφεραν ξανά τις γυναίκες στα video games.
Κάνε μια σειρά από ασκήσεις… όπως χούλα χουπ, Skate Board, Yoga και πολλά άλλα. Το ειδικό board στο οποίο και πατάς μετράει το βάρος σου και σου δείχνει με ειδικό γράφημα την πρόοδό σου για όσο διάστημα χρησιμοποιείς το παιχνίδι.


Zumba Video Game

Σου αρέσει ο χορός. Θα ήθελες να τον συνδυάσεις με τη γυμναστική και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σου; Το ολοκαίνουριο παιχνίδι fitness που μπορείς να βρεις για όλες τις παιχνιδομηχανές (Playstation, Xbox, Wii) θα σε μυήσει στα μυστικά της πιο hot χορευτικής-fitness τάσης των τελευταίων ετών.

Φόρα τα ειδικά βραχιόλια που θα αναπαριστούν τις κινήσεις σου στην οθόνη και θα σε μάθουν τα 9 διαφορετικά χορευτικά στιλ της Zumba: Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco και Calypso. Όσο πιο καλά κάνεις τα βήματα, τόσο πιο ενθουσιώδες γίνεται το κοινό και σου δίνει κουράγιο να… συνεχίσεις!

ΕΑ Sports Acrtive 2

Το EA Sports Active ήταν ήδη γνωστό σε εκατομμύρια ανθρώπους που το προτιμούν, από τη διαδικασία του γυμναστηρίου. Σήμερα κυκλοφορεί το EA SPORTS Active 2 που περιέχει πάνω από 70 νέες ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων και ασκήσεων που δεν υπήρχαν πριν. Προβάλλοντας τους καρδιακούς παλμούς στην οθόνη οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την ένταση της εξάσκησής τους και να πετύχουν τους στόχους τους ευκολότερα και αποτελεσματικότερα. Και φυσικά είναι πλεόν διαθέσιμο και στις 3 κονσόλες.

Ένα πρόγραμμα εννέα εβδομάδων προσφέρει στους χρήστες έναν οδηγό με κίνητρα για να φτάσουν τους στόχους τους. Οι χρήστες θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να κατεβάσουν νέες ασκήσεις όταν συνδεθούν στο internet μέσω PlayStation®3 computer entertainment system και Xbox 360® video game και computer entertainment system με σκοπό να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους ζωντανό.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Victoria στη Μεγάλη Βρετανία το EA Sports Active 2 μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση, αλλά και στην κατανάλωση θερμίδων μέσω της γυμναστικής. Από την άνεση του καναπέ σου.

Get Fit With Mel B

Θυμάσαι την Mel B από τις Spice Girls. Δεν είναι τυχαίο που τότε το παρατσούκλι της ήταν Spοrty Spicy. H Sporty Mel λοιπόν ετοίμασε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το Playstation 3 Move με μια μοναδική ποικιλία ασκήσεων, ενδυνάμωσης, τόνωσης, ελαστικότητας και αερόβιας εξάσκησης, συνοδευόμενο από συμβουλές διατροφής και συνταγές.
Στάσου δίπλα στη Mel B στην οθόνη και εκείνη θα σου δείξει πως θα εκτελέσεις σωστά τις ασκήσεις και smart tips για να βελτιώσεις τη φόρμα και την φυσική σου κατάσταση.

THE BIGGEST LOOSER – THE ULTIMATE WORKOUT

Το ηλεκτρονικό μάτι του XBOX KINECT θα σε σκανάρει από πάνω ως κάτω και θα υπολογίσει με αρκετή ακρίβεια τα κιλά σου. Πρόκειται για την ηλεκτρονική εκδοχή ενός τηλεοπτικού reality προγράμματος. Σκοπός του reality αλλά και του video game; Να σε κάνει να χάσεις τα περισσότερα κιλά, στο μικρότερο δυνατό διάστημα.
Ρύθμισε την ένταση στην οποία θέλεις να γυμναστείς από Light μέχρι Intense και ακολούθησε τον virtual personal trainer στις ασκήσεις. Εκείνος θα σου πει πως, με τι ρυθμό και αν τις κάνεις σωστά. Οι κριτικές στο διαδίκτυο αναφέρουν πως στο πιο δύσκολο επίπεδο θα σου έχει βγει η… γλώσσα “γραβάτα” από τον 3ο κιόλας γύρο.

Read More

And More