ACCENT: Σύσφιξη και γλυπτική σώματος. Νέα μέθοδος διορθώνει τις ατέλειες χωρίς νιστέρι

Κοιτάς τον καθρέφτη και ως γνήσιο τέκνο της Αφροδίτης εστιάζεις στις αδυναμίες του σώματός σου! Σε ενοχλεί η πλαδαρή κοιλιά, σε ταλαιπωρούν ψωμάκια ή θαμπό και ζαρωμένο δέρμα; Όποιο και να είναι το πρόβλημά σου θέλεις να το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει μια μέθοδος – χωρίς νιστέρι – που υπόσχεται να σφίξει όλο το σώμα και να σμιλέψει το σώμα λειαίνοντας τις ατέλειες…

Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Accent όπως ονομάζεται. Πότε μπορείς να την εφαρμόσεις, σε πόσο καιρό θα δεις αποτέλεσμα και πόσο συχνά πρέπει να την επαναλάβεις;

Τι είναι η μέθοδος Accent…
Πρόκειται για ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες τόσο μονοπολική όσο και διπολική για να επιτύχουμε σύσφιξη και γλυπτική σώματος. Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Με την θεραπεία αυτή μπορεί να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να τονίσουμε τα άκρα.

Πώς λειτουργεί;
Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Ποια σημεία του σώματος μπορεί να βελιτώσει;
Ο κ. Γαϊτάνης σκιαγραφεί τον χάρτη με τα σημεία του σώματος που μπορεί να αντιμετωπίσει η μέθοδος Accent:

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα.

Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων.

– Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;
Η διαδικασία της θεραπείας Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μπορείς μετά την εφαρμογή να επιστρέψεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Σε ποιες περιτπώσεις δεν συστήνεται η εφαρμογή της;

Η θεραπεία με το Accent αντενδεικνύεται μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιας μορφής δερματοπάθεια, βηματοδότης, επίσης κατά της διάρκεια της θεραπείας αφαιρούνται όλα τα μεταλλικά αντικείμενα που πιθανόν να φοράει μία γυναίκα, όπως ρολόι, κοσμήματα κλπ.

Πόσες συνεδριές χρειάζονται;
Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 μέρες, αλλά αν επιθυμούμε πιο γρήγορο αποτέλεσμα μπορεί να γίνει και μετά από 7 μέρες. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 εφαρμογές.

Τέλος ο πλαστικός χειρουργός τονίζει πως η εφαρμογή Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Παρόλα αυτά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να συνδυαστεί με λεμφικό μασάζ και την μέθοδο Endermologie.

Read More

And More