CellSmooth: Μια νέα τεχνική για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα με μια μόνο συνεδρία

CellSmooth: Μια νέα τεχνική για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα με μια μόνο συνεδρία | tlife.gr

Κυτταρίτιδα: Ο αιώνιος εχθρός της γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας και κιλών! Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, η όψη φλοιού πορτοκαλιού μπορεί να εμφανιστεί από την “απουσία” της ισορροπημένης διατροφής ή γυμναστικής ή λόγω γονιδίων.

Σε αυτό το σημείο θα σου κάνω την εξής ερώτηση: Ήξερες ότι το 85% του γυναικείου πληθυσμού έχει κυτταρίτιδα, κάτι που σημαίνει ότι 1,4 δισεκατομμύρια γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με την όψη φλοιού πορτοκαλιού; Ναι ναι κι όμως, αυτά δείχνουν οι έρευνες. Άρα δεν είσαι η μόνη, ούτε εγώ.

Αν θέλεις λοιπόν, να πεις αντίο σε αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα που βλέπεις καθημερινά στο καθρέφτη ο Δρ. Μπουκουβάλας έχει τη λύση. Ο Πλαστικός Χειρουργός μας δίνει όλες τις πληροφορίες για την τεχνική CellSmooth, μια νέα μέθοδος για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα με μια μόνο συνεδρία και χωρίς πόνο. Πάμε να δούμε όλα όσα λέει…

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια εκφυλιστική διεργασία που αφορά το υποδόριο λίπος, με συνέπεια την διαφοροποίηση στην υφή του. Παρατηρείται σε ποσοστό 80-90% σε ηλικίες άνω των είκοσι ετών. Η έκταση και η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ηλικίας. Με την πάροδο των ετών, και σε συνδυασμό με την χαλάρωση και την κατά τόπους εναπόθεση λίπους που παρατηρείται σε μεγαλύτερες ηλικίες, η εικόνα καθίσταται εντονότερη. Δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σωματότυπο, καθώς μπορεί να την παρουσιάσουν μέχρι και λιπόσαρκες, νεαρής ηλικίας γυναίκες

Η ΛΥΣΗ
Τη λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας έρχεται να δώσει η νέα επαναστατική μέθοδος CellSmooth, η μικροχειρουργική λεπίδα που σχεδιάστηκε ειδικά για τα εντυπώματα της κυτταρίτιδας.

Ο επαναστατικός συνδυασμός της μικροχειρουργικής λεπίδας και της αποκλειστικής φόρμουλας που περιέχει τις δραστικές ουσίες καφεΐνη, καρνιτίνη, εκουίζετο, αγκινάρα και αντιοξειδωτικά (EDTA) στοχεύει στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών

Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Με την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων). Ακολούθως γίνεται τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή. Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω; Θα πονέσω;
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Cellsmooth επιτυγχάνονται με μια και μόνο συνεδρία, δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός.

Τι πρέπει να προσέξω μετά;
Είναι αναγκαία η κάλυψη με τοπική χρήση αντιβιωτικού σκευάσματος και σκόπιμη η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ή η έκθεση σε τεχνητά μέσα μαυρίσματος (solarium).

Extra Info:
Ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν μετά το τέλος της θεραπείας, συνήθως αποδράμουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

READ more