Κούμπωσε το αγαπημένο σου τζιν με τη μέθοδο Σονόλυση 3D! Δοκίμασέ την εντελώς δωρεάν!

Το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά τα επιπλέον κιλά από τις διατροφικές ατασθαλίες έμειναν… Ειδικά το συγκεντρωμένο λίπος σε κοιλιά ή γλουτούς, γνωστό και ως τοπικό πάχος, φαίνεται σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστεί με γυμναστική και δίαιτα και έτσι το αγαπημένο φθινοπωρινό τζιν σου δεν λέει να κλείσει… Ευτυχώς όμως υπάρχει η λύση! Μία επαναστατική μέθοδος που στοχεύει στο τοπικό πάχος και ονομάζεται ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D!

Τώρα μπορείς να γνωρίσεις τη θεραπεία ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D με μία συνεδρία εντελώς δωρεάν χωρίς κλήρωση! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι ένα κλικ ΕΔΩ και να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής για να κατοχυρώσεις το δωρεάν ραντεβού σου.

Το απίστευτο αποτέλεσμα της μεθόδου
Με τη ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά. Δηλαδή με μηχανικά ηχητικά κύματα, βομβαρδίζουμε το λιποκύτταρο τρισδιάστατα με στόχο να «αδειάσουμε» το περιεχόμενό του! Έτσι, τα λιποκύτταρα δεν συρρικνώνονται απλώς, αλλά καταστρέφονται ολοσχερώς για να έχουμε αποτέλεσμα που διαρκεί και να μην πάρουμε πίσω το λίπος που χάσαμε μετά από λίγο καιρό, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους…
Είναι τόσο ισχυρή και αποτελεσματική η μέθοδος, που μόλις μία συνεδρία αρκεί για να κουμπώσεις εύκολα το τζιν που πριν κούμπωνε με μεγάλη δυσκολία!

Η Τατιάνα μας έθεσε την πρόκληση να αποδείξουμε ότι το τζιν μπορεί να κουμπώσει μόλις με μία συνεδρία ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D… Για αυτό έστειλε δικό της συνεργείο για να πραγματοποιήσουμε το πείραμα ζωντανά! Σου φαίνεται απίστευτο; Δες το παρακάτω video!

Μην ξεχνάς ότι πατώντας ΕΔΩ μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν τη μέθοδο ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D!

 

Μία αποκλειστικότητα των Ιατρείων Κοσμετολογίας MEDI COSMETIC Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα (210 3232822) Θεσσαλονίκη (2310 222123) / www.medicosmetic.gr