Κυτταρίτιδα; Ψωμάκια; Κοιλίτσα; Πως να διώξεις τις ενοχλητικές ατέλειες χωρίς νιστέρι…

Κυτταρίτιδα, ψωμάκια, πλαδαρή κοιλιά, συσσωρευμένο λίπος σε μηρούς, περιφέρεια και μπρατσάκια δυναμιτίζουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση…. Κι εδώ έρχεται η σύγχρονη αισθητική ιατρική να σου βρει τη λύση για κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τη “διάλυση” λίπους. Χωρίς νιστέρι!

Δύο έξυπνες και ανώδυνες ιατρικές θεραπείες, που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του κάθε ασθενούς είναι το κλειδί για ένα καλλίγραμμο σώμα, χωρίς τοπική συσσώρευση λίπους και δυσαναλογίες στο σώμα.

Μετά από εξέταση και διάγνωση προβλήματος, οι γιατροί των SkourasMed εφαρμόζουν τις παρακάτω μεθόδους, σε ένα πρωτόκολλο θεραπειών προσαρμοσμένο στο εκάστοτε ασθενή:

1. CΑVITATION… και το λίπος διαλύεται από μόνο του!
Το όνομά του σήμαινει στα ελληνικά σπηλαίωση και είναι αυτό ακριβώς που “προκαλεί” τη διάλυση του λίπους στις προβληματικές περιοχές. Πρόκειται για μια τεχνική που επιτρέπει την ανάπλαση της σιλουέτας. Το σώμα σου δηλαδή σμιλεύεται και πάλι από την αρχή! Χρησιμοποιείται σε περιοχές τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, μειώνοντας το λίπος στις επιθυμητές περιοχές.

Είναι μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, κάνοντας κυριολεκτικά θραύση. Η συγκεκριμένη μέθοδος, αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης, προσφέρει στην αισθητική ιατρική υψηλό τεχνολογικό έργο.

Πώς λειτουργεί; “Η σπηλαίωση αποτελεί φυσικό φαινόμενο κατά το οποίο, με εφαρμογή ειδικής συχνότητας υπερήχων, σχηματίζονται φυσαλίδες αέρα μέσα στο λιπώδη ιστό. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και σπάζουν, οδηγώντας σε λύση των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων” τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Σκούρας. Όταν το λίπος διαλυθεί, απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα.

Πώς γίνεται;
Μια επίσκεψη στον ειδικό θα διαρκέσει 45 με 50 λεπτά. Στη συνέχεια απολαμβάνεις ένα ενδοδερμικό μασαζ θετικής πίεσης (endermologie), το οποίο και θα κάνει τα αποτελέσματα πιο γρήγορα ορατά!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; “Για να γίνουν εμφανείς οι πρώτες αλλαγές στο σώμα χρειάζονται περίπου 3 επισκέψεις, ενώ σε συνδυασμό με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση το αποτέλεσμα είναι ορατό από το πρώτο 10ήμερο εφαρμογής”

2. ANAIMAKTH ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ… μακριά από το χειρουργικό τραπέζι!
Έχεις διαβάσει για αυτή ξανά στο TLIFE. Εϊναι μια επαναστατική μέθοδος που κάνει λιποαναρρόφηση αναίμακτα και με μόνιμα αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί; Διοχετεύται ηλεκτρικό ρεύμα μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών, οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια μέσα στο λιπώδη ιστό, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα (μηροί, γλουτοί, μπράτσα κ.α.). Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Ετσι ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο.

Προσοχή: Καλό είναι να διευκρινιστεί ότι η μέθοδος αυτή δεν έχει καμία σχέση με το βελονισμό.

Πώς γίνεται;
Κάθε συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Το πρώτο στάδιο (διαρκεί συνήθως 60 λεπτά) αποσκοπεί στην διάλυση του υποδόριου λίπους των λιποαποθηκών, το δεύτερο (διάρκειας 30 λεπτών) στοχεύει στην επιφανειακή λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη δερματική σύσφιξη, ώστε να έχουμε το ιδανικό, σφαιρικό αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικό αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα. Επειτα από 3‐4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και ελαττώνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική ναι! Είναι όμως και ασφαλής;
Η μέθοδος παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, είναι ανώδυνη και κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος γιατί δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδόριου ιστού που εισχωρούν. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν παίρνει φάρμακα. Γι’αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Αν λοιπόν επιλέξεις με προσοχή τον γιατρό που θα σου κάνεις τις παραπάνω θεραπείες, σύντομα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στα σημεία που σε απασχολούν. “Οι παραπάνω θεραπείες προσφέρουν θεαματικό και άμεσο αποτέλεσμα. Είναι όμως μεγίστης σημασίας η σωστή επιλογή γιατρού για τη σωστή διάγνωση και προσαρμογή των εφαρμογών κατά περίπτωση” επισημαίνει

Περισσότερες Πληροφορίες:
SkourasMed

Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι Τ:210 3613858
Κηφισίας 32, Μαρούσι (πύργος Atrina) Τ: 210 6845036
www.skourasmed.gr

Read More

And More