SmartLipo:Η νέα επεμβατική μέθοδος για να χάσεις τα ψωμάκια και την κοιλίτσα

Αν έχεις ψωμάκια, παχουλές γάμπες και λίπος που προεξέχει στην κοιλιά, μικρό το κακό! Το SmartLipo είναι μια καινοτόμος, πρωτοποριακή τεχνική που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά από το τοπικό πάχος. Όπως εξηγεί η Βαρβάρα Παπαχρήστου, πλαστικός χειρουργός, υπεύθυνη του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής στην κλινική Cosmetic Derma Medicine «η μέθοδος προσφέρει λιπόλυση, λιπογλυπτική και σύσφιγξη την ίδια στιγμή. Θεωρείται η πιο αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική για ένα λεπτό και σφριγηλό σώμα χωρίς ενοχλητικά ψωμάκια».

 

Γιατί όμως ειδικά Laser SmartLipo; Σύμφωνα με τη γιατρό η μέθοδος είναι η εξέλιξη της παραδοσιακής λιπαναρρόφησης και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της λιπόλυσης με λέιζερ με εκείνα της κλασικής λιποαναρρόφησης. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της κλασικής μεθόδου. Για να καταλάβεις τη διαφορά, ας δούμε πώς γίνεται η διαδικασία και με τους δύο τρόπους.

Το SmartLipo είναι μια πολύ σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται υπό τοπική αναισθησία με τη χρήση πολύ λεπτών εργαλείων. Η Δρ Παπαχρήστου εξηγεί: «Σε πρώτο στάδιο η χρήση του Laser καταστρέφει τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί το σύστημα παραγωγής νέου κολλαγόνου. Ταυτόχρονα περιορίζει στο ελάχιστο την αιμορραγία και τις εκχυμώσεις. Σε δεύτερο στάδιο με αρνητική πίεση αναρροφάται το ρευστοποιημένο λίπος και απομακρύνεται από το σώμα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες, είναι καλά ανεκτή, σχεδόν ανώδυνη και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση».


Από ποιες άλλες περιοχές μπορεί να αφαιρεθεί λίπος
«Εκτός από τις γνωστές λιποαποθήκες όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί μπορούν να αντιμετωπιστούν και δύσκολες περιοχές επίμονου λίπους, όπως τα γόνατα, η πλάτη, οι χειρολαβές του έρωτα (love handles). Με το SmartLipo επιτυγχάνεται μόνιμη απώλεια τοπικού πάχους, ενισχύεται η σύσφιγξη και αποτρέπεται η εμφάνιση αιμορραγίας, ουλών και εκχυμώσεων».

Αντίθετα, η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση απομακρύνει το λίπος από το σώμα μηχανικά. Η διαδικασία είναι επώδυνη και απαιτεί γενική αναισθησία. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι μεγάλης διαμέτρου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεύρων και αγγείων. Η ανάρρωση θέλει αρκετές ημέρες και το δέρμα δεν ακολουθεί το λίπος που αφαιρείται. Έτσι χαλαρώνει και «κρεμάει».

Η μέθοδος
SmartLipo απευθύνεται σε σένα που:
-έχεις ανεπιθύμητο τοπικό πάχος που δεν αντιμετωπίζεται με διατροφή και γυμναστική
-ενοχλείσαι από την κυτταρίτιδα ή την χαλάρωση δέρματος
-επιθυμείς πιο αρμονικές αναλογίες στο σώμα σου
-αναζητάς κάτι ελάχιστα επεμβατικό και θέλεις να επιστρέψεις γρήγορα στις καθημερινές σου δραστηριότητες.
-έχεις σκεφτεί τη λιπαναρρόφηση αλλά φοβάσαι τις ανεπιθύμητες ενέργειές της.


Μάθε περισσότερα για την λιποαναρρόφηση

 

 

Read More

And More