Θέλεις ζουμερά χείλη; Σου βρήκαμε την τέλεια προσφορά ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Άγιος Βαλεντίνος θέλει συναίσθημα, έντονα χρώματα και φιλιά. Με κόκκινο κραγιόν ή χωρίς. Χείλη σαρκώδη και σέξι! Σου έχω τέλεια νέα, φίλη μου: στα ιατρεία Αναγέννηση μπορείς να αποκτήσεις τα χείλη που επιθυμείς με μία θεραπεία που κοστίζει μόλις 89 ευρώ!!!

Ποιο είναι το μυστικό για όμορφα φυσικά χείλη; Το υαλουρονικό οξύ. Το συγκεκριμένο οξύ, όσο είσαι νέα, το παράγει κανονικά ο οργανισμός σου, καθώς υπάρχει μέσα του σε φυσική μορφή. Επειδή η λειτουργία του είναι να δεσμεύει τα μόρια του νερού, σου παρέχει την ενυδάτωση, τον όγκο, αλλά και τη σφριγηλότητα στο δέρμα, που τόσο πολύ επιθυμείς. Γιατί, κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Και όταν η ίδια είναι ικανοποιημένη από την εμφάνιση της, ακτινοβολεί. Λάμπει. Σαγηνεύει.

Όμως, όπως όλα τα καλά πράγματα στη ζωή, έτσι, και το υαλουρονικό οξύ, φθάνει στο τέλος του, αφού, όσο τα χρόνια περνούν, η ποσότητα του μειώνεται και η δράση του περιορίζεται. Και κάπου εδώ, ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, σου έχει τη λύση. Η εμπειρία του, αλλά και ένα 1 ml Fine Line Lips της Filorga αρκούν για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου. Απόλυτα συμμετρικά και με φυσικό αποτέλεσμα.

Το καλύτερο; Φέτος, τα ιατρεία Αναγέννηση σου προσφέρουν την παραπάνω θεραπεία (του ενός ml Fine Line Lips) στην ασυναγώνιστη τιμή των 89€. Μην καθυστερείς! Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και κάτι μου λέει ότι φέτος θα βιώσεις τη δική σου, προσωπική Αναγέννηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε click εδώ.

*Η ειδική τιμή ισχύει έως 14/02 και για όσο υπάρχει διαθεσιμότητα!

Read More

And More